Skip to main content

Studioul Cronicii Cârcotașilor se mută din Pipera. Huidu: am înțeles că sunt discuții cu Antenele

 
Studioul Cronicii Cârcotașilor se mută din Pipera. Huidu: am înțeles că sunt discuții cu Antenele

UPDATE. Surse din interiorul Intact au confirmat pentru Paginademedia.ro că studiourile Antena 3 se vor muta în Pipera, acolo unde Prima TV fima Cronica Cârcotașilor și Trăsniții.

Publicitate

Studioul emisiunii Cronica Cârcotașilor se mută din Pipera. Contractul pentru hala în care se filmau Cronica și serialul Trăsniții expiră la sfârșitul lunii februarie, iar demontarea fizică a platoului a început deja, după cum se vede în galeria foto.

"S-a încheiat contractul și s-a eliberat locul", a declarat pentru Paginademedia.ro Șerban Huidu, producătorul emisiunii Cronica Cârcotașilor. "Din câte am înțeles, sunt discuții pentru ca acolo să fie studiouri ale Antenelor", a spus în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Șerban Huidu.

Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Prima TV au spus că sunt în căutarea unui nou studiou pentru Cronica Cârcotașilor, au mai multe variante, dar n-au semnat încă niciun contract. 

Prima TV a avut contract de chirie pentru spațiul din Pipera, din Iride Park, pentru o perioadă de zece ani. Potrivit unor surse apropiate postului TV, insolvența Prima TV, dar și faptul că "Iride Park a primit o ofertă mai bună", au dus la încheierea contractului cu postul TV deținut de Cristian Burci. Potrivit acelorași surse, studioul Cronicii ar urma să fe folosit de Antena 3.

Prima TV mai are și alte spații în complexul Iride Park, în care funcționează în continuare.

Unde va filma Cronica?

Șerban Huidu:

"Sunt mai multe variante posibile, dar există și situația în care până pe 7 martie, când avem prima ediție, să nu găsim un studio nou. Atunci vom filma în stradă. Am mai filmat și în trecut, nu ar fi prima dată. Noi nu ne victimizăm", a mai spus Huidu.

"Oricum, în noul sezon, va fi o schimbare de abordare și de filmare. Totodată, în locul Juke Box îl vom avea pe DJ Robert Georgescu", a adăugat Huidu.

Emisiunea Cronica Cârcotașilor, care este în prezent promovată pe post cu Huidu, Codrut Keghes și Ioana Petric, va debuta la Prima TV cu un nou sezon la începutul lunii martie. 

Cristian Hrubraru, care în sezonul trecut făcea echipă cu Ioana Petric, nu se va mai afla la pupitrul Cronicii Cârcotașilor în noul sezon. El se va ocupa doar de Rock FM, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a emisiunii. 

Un membru în echipa tehnică Cronicii a publicat pe Facebook o serie de fotografii cu procesul de mutare a studioului emisiunii Cronica Cârcotașilor.

GALERIE FOTO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu