Skip to main content

Amicalul România - Lituania, difuzat la TVR şi Dolce Sport

 
fotbal
fotbal

Partida amicală România – Lituania, pe care reprezentativa de fotbal a României o susţine înaintea plecării la EURO 2016, poate fi urmărită miercuri, 23 martie, de la 20.00, în direct la Dolce Sport, TVR 1, TVR HD.

Publicitate

Naţionala de fotbal a României susţine trei meciuri de pregătire înaintea plecării la EURO 2016: cu Lituania, cu Spania şi cu Georgia.

România - Lituania se va juca la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, aceasta fiind prima partidă internaţională la nivel de selecţionate găzduită de arena de la Dunăre. Este şi primul meci din istoria Naţionalei care se joacă la Giurgiu. Cu această partidă, se dă startul pregătirilor pentru EURO 2016 pentru echipa României.

De miercuri, 23 martie, mai sunt 79 de zile până la meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal. România a susţinut zece meciuri directe cu Lituania, dintre care nouă au fost victorii şi o singură înfrângere.

Celelalte două partide de pregătire pentru EURO 2016, pe care România le va susţine în următoarea perioadă sunt: cu Spania, pe 27 martie, ora 21.45 şi cu Georgia, pe 3 iunie.

Testul cu campioana europeană en-titre, Spania, va avea loc la Cluj-Napoca, pe „Cluj Arena”, şi se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind epuizate.

„SRTv are dreptul de preemţiune şi pentru ultimele două meciuri amicale de pregătire ale echipei naţionale de fotbal a României, respectiv: - România – Spania, din data de 27 martie 2016, ora 21.45, pe stadionul din Cluj-Napoca; - România – Georgia, din data de 3 iunie”, precizează Emil Hossu Longin, director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive TVR.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus