Skip to main content

ANAF la Galați. Publicitate de sute de mii de euro ca să vândă ce-au sechestrat

 
ANAF la Galați. Publicitate de sute de mii de euro ca să vândă ce-au sechestrat
anaf

ANAF Galați se pregătește pentru cumpărarea de publicitate în presa locală și națională pentru următorii doi ani. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati a demarat o licitatie deschisa pentru spații in presa scrisa locala si centrala. Vor promova, printre altele, ce au de vânzare din bunurile sechestrate.

Contractele au o valoare maxima estimata la peste 370.000 de euro, potrivit unui anunt publicat in data de 27 februarie in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Contractele vor fi finantate din fonduri bugetare.

Publicitate

Pentru ce cumpără spațiu publicitar finanțele din Galați?

"Scopul contractului: prin publicarea anunturilor de publicitate in presa scrisa locala si nationala se urmareste vanzarea prin licitatie in conditii optime a bunurilor sechestrate in vederea valorificarii conform Codului de Procedura Fiscala aprobat prin Legea nr. 207/2015, a celor intrate in regimul juridic al confiscarilor, aducerea la cunostinta celor interesati a eventualelor anunturi de ocupare a posturilor vacante, a celor ce decurg din respectarea procedurii insolventei, precum si altele asemenea, care prin natura lor asigura indeplinirea obiectivelor institutiei", se arata in Caietul de sarcini al licitatiei.Potrivit datelor din SEAP, procedura vizeaza incheierea de acorduri cadru distincte pe 7 loturi licitate. Acordul cadru se va incheia cu 7 operatori economici cate unul pentru fiecare lot in parte. Un operator poate depune oferta pentru unul sau mai multe loturi. Daca se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP, in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin noi preturi.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 4 aprilie 2016. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 aprilie 2016. Data limita de evaluare a ofertelor este 6 mai 2016.Detalii despre cele 7 loturi:LOT 1 – Servicii mica publicitate presa scrisa –cotidian central:

- nr. minim de cuvinte: 820.260

- nr. maxim de cuvinte: 1.640.520

LOT 2 – Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Galati :

- nr. minim de cuvinte: 175.110

- nr. maxim de cuvinte: 350.220

LOT 3 – Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Constanta:

- nr. minim de cuvinte: 324.870

- nr. maxim de cuvinte: 649.740

LOT 4 – Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Vrancea :

- nr. minim de cuvinte: 159.000

- nr. maxim de cuvinte: 318.000

LOT 5 - Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Tulcea :

- nr. minim de cuvinte: 75.760

- nr. maxim de cuvinte: 151.520

LOT 6 - Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Buzau :

- nr. minim de cuvinte: 56.500

- nr. maxim de cuvinte: 113.000

LOT 7– Servicii mica publicitate presa scrisa cotidian local- Jud. Braila :

- nr. minim de cuvinte: 37.500

- nr. maxim de cuvinte: 75.000

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu