Skip to main content

BLOGOSFERĂ. Moise Guran, distribuit cu un articol despre Donald Trump, candidat la președinția SUA

 
BLOGOSFERĂ. Moise Guran, distribuit cu un articol despre Donald Trump, candidat la președinția SUA
Donald Trump

Un articol de opinie scris de Moise Guran pe biziday.ro despre participarea milionarului Donald Trump la alegerile prezidențiale din Statele Unite a fost cea mai distribuită postare de pe un blog pe Facebook. 

Publicitate

Materialul intitulat "Frankenstein o duce pe Hillary la altar. Alegătorul american o va lua de frica monstrului, nu de altceva" a fost distribuit de aproape 170 de ori pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Din articol:

Expulzarea imigranţilor, încurajarea torturii sau atacarea familiilor teroriştilor (o crimă de război, potrivit dreptului internaţional) sunt intenţii cu care Donald Trump îşi face campanie, dar acesta a primit deja două mesaje extreme, unul toamna trecută de la Pentagon, care a avertizat că declaraţiile miliardarului candidat dau apă la moară ISIS şi afectează securitatea naţională, al doilea zilele trecute de la fostul şef al CIA, care a avertizat că Armata Americană are dreptul şi probabil chiar ar refuza să execute ordine ilegale. 

Între cele mai distribuite postări se numără una de pe blogul lui Vlad Petreanu și una de pe blogul Simonei Tache.

O selecție de materiale de pe bloguri și platforme colective, distribuite pe Facebook, realizată de Paginademedia.ro și FacebrandsPRO:

1. biziday.ro, “Frankenstein o duce pe Hillary la altar. Alegătorul american o va lua de frica monstrului, nu de altceva”, 167 share-uri pe Facebook.

Din articol:

La dracu’! Hillary nu ar deveni preşedinte decât dacă ar candida împotriva lui Trump. E ca la noi în alegerile din 2000, când ne-am dus să îl votăm pe Iliescu ca să nu iasă Frankenstein Vadim. De fapt, mai toţi contracandidaţii posibili ai lui Hillary, fie ei republicani – Marco Rubio, Ted Cruz, dar şi democratul (în fapt un socialist declarat) Bernie Sanders, reprezintă sperietori menite să conducă publicul american către Hillary Clinton. Care, altfel, nu e deloc simpatizată. 

2. petreanu.ro, “Cât costă să parchezi pe heliportul Spitalului Universitar din București?”, 82 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Marți dimineață, Mircea Panaitescu s-a dus până la Spitalul Universitar de Urgență din București c-o treabă. A urcat panta spre intrarea principală și, pe stânga, a văzut două lucruri care se bat cap în cap: un heliport c-o parcare peste el. A

3. biziday.ro, “DIGI24: Un minut şi o secundă”, 80 share-uri pe Facebook.

Documentarul realizat de Digi24 despre incendiul din Clubul Colectiv. 

4. simonatache.ro, “Să ne ferim de beția puterii, dacă nu vrem să îmbătrânim urât”, 71 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Când suntem tineri, ne fierbe revoluția în vene. Ne revoltăm împotriva tradițiilor, vrem să facem lucrurile altfel și ne calcă pe nervi oamenii mai în vârstă care insistă că ei ȘTIU mai bine decât noi, doar pentru că au niște ani în plus. Suntem ferm convinși că nu vom ajunge niciodată ca ei.

5. manafu.ro, “15 filme de vazut daca lucrezi in PR”, 48 share-uri pe Facebook.

Din articol:

Pentru că încă suntem cuprinși de febra Oscarurilor, pentru că pregătesc PR Forum 2016 și pentru că mă fascinează poveștile unor mari cazuri și scenariile cu jocuri de culise, am ales 15 filme pe care un specialist de PR ar trebui să le vadă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu