Skip to main content

Caravana Supravieţuitorul pleacă prin ţară în căutarea candidaţilor pentru noul show care va fi difuzat de Pro TV

 
Caravana Supravieţuitorul pleacă prin ţară în căutarea candidaţilor pentru noul show care va fi difuzat de Pro TV

Începând de săptămâna viitoare, caravana Supravieţuitorul va porni în căutarea concurenţilor pentru primul sezon al show-ului Supravieţuitorul care va fi difuzat de Pro TV.

Publicitate

"Toţi cei care vor veni la preselecţii au şansa să demonstreze că au ce trebuie pentru a fi printre cei 18 aventurieri care vor ajunge într-un colţ de paradis rupt de civilizaţie, în lupta pentru marele premiu al show-ului", spun reprezentanţii Pro TV.

Caravana va ajunge în oraşele Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj Napoca.

  • Prima oprire a caravanei Supravieţuitorul este în Bucureşti, pe 25 martie, la Hotel Ramada Bucharest Park, de la ora 10:00.
  • Următoarea oprire este la Timişoara, pe 2 aprilie, de la ora 10:00,
  • Pe 9 aprilie Caravana ajunge la Iaşi a Hotel Unirea.
  • Caravana Supravieţuitorul are ultima oprire în Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, tot începând cu ora 10:00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    As dori sa stiu daca se mai pot face inscrieri la aceasta emisiune . Multumesc !
  • luke luke
    O sa incep asa : oricine are dreptul sa participe chiar daca a mai participat la alte emisiuni ,chiar e un avantaj sigur pt cei care au mai fost si la protv .
    Cand am fost la preselectie la Bucuresti am completat gen un forrmular etc intr-o sala la hotel si 2 poze banale care am inteles ca oricum nu le vede nimeni :))) sa stau lin ca au iesit ok:)))), bun ce am constatat este ca eram foarte putini fata de ce ma gandeam eu iar in jurul meu erau maxim 4 persoane care nu le cunosteam de la tv :)))) au venit toate sezoanele de masterchef de romanii au talent etc si de la alte emisiuni de la alte tv si toti aveau niste fete de parca erau plantati acolo :)))) rar mai vedeai cate unu ca vb cu altu :))))) . e si normal unii sunt concurenti de meserie,poate si eu as face la fel daca m ar plati bine si nu as avea de munca etc .

    Dupa parerea mea concurenti vorr fi alesi din cei care au mai fost la pro sau la alte tv daca nu erau deja alesi si este de inteles este un risc foarte mare sa faci un show cu oameni necunoscuti pt prrimu sezon etc nici in show-ul original din US daca au scapat 3,4 pers care nu aveau leg cu tv sau nu cunosteau in industrie dupa primele 2 sezoane mai rau a devenit plin de actori de mana 2-3 tineri si photomodele care nu erau asa cunoscute sau deloc de public :))) asa ca na ce sa zic felicitari celor care poate au fost selectati pe bune ,sper sa fie macar 1 pers

    iar referitor la selectie nu asa se face :))) daca vrei sa para 100% dupa formulare completate poze etc mai dai un formular care a fost completat si trimis pe mail si pui pe unu sa traga 2 poze :))) dupa ce il predai ,am inteles ai cnp-uri forrmulare de mana etc . totu e ok :)))) in US trimiti mail completezi formulare pui poze etc faci si un filmulent ca sa vad aia ca esti instare sa vb macar la camera faci ceva interesant etc si apoi daca te selecteaza mergi la un interviu te descrri etc completezi si acolo un formular iti fac si ei poze te si filmeaza cand vb liber 10 min iti pun intrebari ...si apoi poate esti selectat . macar pleci cu impresia ca ai incercat si ca poate ai o sansa si ca si au facut o parere despre tine din tot ce ai trimis facut vb . nu te duci intr-o sala de mese si mazgalesti un formular care l ai mai completat o data :))))

    Si cu toate astea si acolo in US se fac mari manevre daca sunt 1- 2 pers chiar asa din popor :)) .

    Pot sa inteleg dc o sa fie cu oameni cunoscuti gen master etc pt ca nu vor sa riste prea mult si poate si eu la fel a;si proceda pt 2 sezoane poate dor 1-2 ar fi strecurati pe acolo ,este un risc e un buget mare pt emisiune si trebuie sa dea lovitura ca sa fie si sezonu 2 .
  • Madalina B Madalina B
    Se mai fac inscrieri in Bucuresti? Ar fi minunat sa mai fie posibilitati de inscriere.
  • Militaru Emil Daniel Militaru Emil Daniel
    eu nustiu ce sa cred am inteles ca pe 23 aprilie va fi in Craiova caravana , poate cineva sa-mi raspunda sigur? imi doresc sa ajung in aceasta emisiune mai mult decat imi doresc aerul pe care il respir , va rog anuntatima si pe mine.
  • Maria Maria
    Timișoara....unde? Înscrierile se fac înainte?
  • Cheazim Cheazim
    Vreau si ieu sa ma inscriu su se face inscrierea
  • Osu Osu
    Unde la Timisoara ? Continental ? Ati uitat sa completati dupa virgula.
  • Iulian Iulian
    @Allex, daca este adevarat ca baba aia o sa prezinte, le doresc esec frumos.
  • Allex Allex
    Daca ar fii inceput filmarile, se stia deja si prezentatorul. Se zvoneste va o sa prezinte Raduleasca :))))))
  • Iulian Iulian
    Eu credeam ca deja incepuse filmarile.. Show-ul o sa fie pentru toamna-vara??

Trimite un comentariu

sus