Skip to main content

Cheloo, în presa de azi. Cum au scris ziarele despre cazul rapperului de la Paraziții

 
Cheloo, în presa de azi. Cum au scris ziarele despre cazul rapperului de la Paraziții

PRESA DE AZI. Subiectul zilei de ieri, cazul audierii lui Cheloo într-un dosar de trafic de droguri, are o acoperire destul de slabă în presa de azi. Tabloidul Libertatea este printre puținele ziare care îl au pe prima pagină pe rapperul de la Paraziții, fost jurat la X Factor și jurat într-un nou show pe care ar urma să-l difuzeze Antena 1.

Publicitate

"Cheloo a fumat cu polițiștii", titrează cotidianul editat de Ringier.

"Băiatul rău al muzicii românești nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru 'iarbă', însă habar nu avea că printre amicii de petrecere erau infiltrați agenți care încercau demascarea unei rețele de trafic de droguri. Cheloo a fost ridicat de acasă și audiat de procurori, dar cantitatea de canabis găsită la el, câteva grame, nu-l califică la categoria de traficant", scrie Libertatea în deschiderea ediției de astăzi.

Ziarul Adevărul are o trimitere din prima pagină la un articol intitulat "Cheloo, prins cu droguri de un investigator sub acoperire". 

"Cântărețul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ștefan, mai cunoscut sub numele de Cheloo, este suspectat de procurori atât de consum de droguri, cât și de trafic de droguri de risc, după ce i-ar fi dat canabis unui investigator sub acoperire", scrie cotidianul deținut de Cristi Burci. 

Tabloidul Click are, de asemenea, o trimitere din prima pagină cu titlul "Fostul jurat de la X Factor, săltat de mascați. Cheloo i-a dat droguri unui polițist?". 

"Polițiștii au găsit cannabis în casa cântărețului din Breaza. Cheloo riscă să stea 7 ani la închisoare", scrie tabloidul editat de Adevărul Holding. 

Jurnalul Național vorbește despre audierea rapperului de la Paraziții pe ultima pagină. Subiectul este tratat simplu, articolul prezentând sec informațiile cu privire la acest caz. 

România liberă și Evenimentul zilei ignoră total subiectul care îl are în centrul atenției pe Cheloo.

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu