Skip to main content

Cine şi cu ce presă vine la BNR. Bancherii citesc şi ZF, dar şi Caţavencii

 
ziare
ziare

Banca Naţională a României a stabilit cine va aduce zilnic presa, în urma unei licitaţii. Ce publicaţii vor fi livrate?

Publicitate

Manpres Distribution si Romdidac vor funiza in acest an publicatii romanesti si straine catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), Sucursala Regionala Bucuresti (SRB) si catre Centrul de Perfectionare Profesionala si Activitati Sociale (CPPAS), pentru suma de aproape 100.000 de euro - 440.000 de lei (fara TVA), potrivit datelor publicate vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.



Potrivit cerintelor din aceasta licitatie, despre care Paginademedia.ro a scris aici, 
totalul abonamentelor pentru publicatiile romanesti se ridica la 645, in timp ce pentru publicatiile straine sunt cerute 131 de abonamente.

Pe lista publicaţiilor româneşti se regăsesc titluri din domeniul economic şi financiar, dar şi titluri precum Caţavencii, Kamikaze, Libertatea, Click, Formula AS, România Mare, Ştiinţă şi Tehnică. Ziarul Financiar, Magazin Istoric, Capital, Bursa, Historia, Piata financiara si Economistul sunt publicatiile romanesti pentru care BNR vrea sa cumpere cele mai multe abonamente.

Manpres Distribution va livra publicatiile romanesti, contractul cu BNR fiind incheiat in data de 26 februarie 2016 si avand o valoare totala de 53.000 de euro (240.000 lei) fara TVA.

Romdidac va livra publicatiile straine, in urma unui contract de atribuire incheiat in data de 1 martie 2016, a carui valoare totala este de 45.000 de euro (200.000) lei fara TVA.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus