Skip to main content

Cine și cu ce presă vine la BNR. Bancherii citesc și ZF, dar și Cațavencii

 
Cine și cu ce presă vine la BNR. Bancherii citesc și ZF, dar și Cațavencii
ziare

Banca Națională a României a stabilit cine va aduce zilnic presa, în urma unei licitații. Ce publicații vor fi livrate?

Manpres Distribution si Romdidac vor funiza in acest an publicatii romanesti si straine catre Banca Nationala a Romaniei (BNR), Sucursala Regionala Bucuresti (SRB) si catre Centrul de Perfectionare Profesionala si Activitati Sociale (CPPAS), pentru suma de aproape 100.000 de euro - 440.000 de lei (fara TVA), potrivit datelor publicate vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.Publicitate

Potrivit cerintelor din aceasta licitatie, despre care Paginademedia.ro a scris aici, 
totalul abonamentelor pentru publicatiile romanesti se ridica la 645, in timp ce pentru publicatiile straine sunt cerute 131 de abonamente.

Pe lista publicațiilor românești se regăsesc titluri din domeniul economic și financiar, dar și titluri precum Cațavencii, Kamikaze, Libertatea, Click, Formula AS, România Mare, Știință și Tehnică. Ziarul Financiar, Magazin Istoric, Capital, Bursa, Historia, Piata financiara si Economistul sunt publicatiile romanesti pentru care BNR vrea sa cumpere cele mai multe abonamente.

Manpres Distribution va livra publicatiile romanesti, contractul cu BNR fiind incheiat in data de 26 februarie 2016 si avand o valoare totala de 53.000 de euro (240.000 lei) fara TVA.

Romdidac va livra publicatiile straine, in urma unui contract de atribuire incheiat in data de 1 martie 2016, a carui valoare totala este de 45.000 de euro (200.000) lei fara TVA.

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu