Skip to main content

DE LA TVR LA B1. Stelian Tănase, Cornel Nistorescu și Sorin Avram, emisiune la B1 TV

 
DE LA TVR LA B1. Stelian Tănase, Cornel Nistorescu și Sorin Avram, emisiune la B1 TV

DE LA TVR 1 LA B1. Fostul președinte al TVR, Stelian Tănase, va fi invitat permanent al unei noi emisiuni TV, difuzate de postul de știri B1 TV. În același program, va fi invitat permanent și jurnalistul Cornel Nistorescu.

Emisiunea cu Stelian Tănase și Cornel Nistorescu invitați permanenți va fi moderată de Sorin Avram, cel care realiza la TVR, în mandatul lui Stelian Tănase, talk-show-ul Vorbește liber.

Publicitate

Conceptul emisiunii:

Timp de două ore vor fi dezbătute cele mai importante subiecte ale săptămânii, iar la finalul emisiunii, Stelian Tănase şi Cornel Nistorescu le vor acorda note pentru prestaţiile lor personajelor publice ale momentului.

În prima ediţie, printre temele care vor fi dezbătute se numără cea referitoare la controversa interceptărilor şi cea cu privire la denunţurile făcute la DNA împotriva guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, şi a fostului preşedinte interimar al României, Crin Antonescu.

Programul se va numi Om la om și va debuta duminică, 20 martie, de la ora 21.00. Om la om va fi în grila postului B1 TV în fiecare duminică, în intervalul orar 21.00-23.00.

Sabin Orcan, care era pe post pe intervalul de duminică, se va muta cu emisiunea X-press vineri seara, între orele 21.00-23.00.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • mie imi place Sorin Avram, are un look si o prezenta de emisiune de America/ Rusia (Larry King) - chiar cred in potentialul lui (restul de invitati sunt naspa rau)
  • Cred ca va fi cea mai reusita emisiune de umor (involuntar) din Romania. Eu deja imi amintesc slagarul Angelei Similea Voi ride iar. Multumim B1tv pentru ideea de a-i aduna pe cei trei looseri intr-o emisiune
  • Mare pacat ca au murit Silviu Brucan, Alexandru Barladeanu, Gica Petrescu si alte fosile vii.
    Sigur, faceau emisiuni de "succesuri", la B1TV.

Trimite un comentariu