Skip to main content

Diana Munteanu şi Liviu Vârciu, prezentatori la Bravo, România

 
Diana Munteanu şi Liviu Vârciu, prezentatori la Bravo, România
Show-ul Bravo, România, produs de Mona Segall la Antena 1, îi va avea prezentatori pe Diana Munteanu şi Liviu Vârciu. Cei doi se vor alătura juraţilor deja anunţaţi de postul de televiziune, Mirabela Dauer, Răzvan Simion, Dani Oţil şi Mihai Petre.
Publicitate
Data de difuzare a emisiunii nu a fost încă anunţată, însă reprezentanţii postului au anunţat că producţia va intra curând în grila de primăvară.

Diana Munteanu: „Este absolut fabulos cum oamenii din cu totul alte domenii decât cel artistic reuşesc să performeze, într-un timp foarte scurt, şi să ofere un spectacol de neuitat. Fie ei corporatişti, şoferi de taxi, bucătari, vânzători, toţi sunt trup şi suflet pentru cauze nobile pentru care concurează.

Reprezentanţi ai diverselor domenii intră în concurs pentru o cauză nobilă şi vor ieşi, preţ de câteva clipe, din rutina jobului zilnic pentru a evolua pe scenă, în momente de musical atent pregătite, pentru o cauză nobilă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vai de capul Antenelor. Numai prezentatori naspa isi aleg.
    Publicul vrea ceva mai nou, mai fresh.
  • A 1 are câteva nume pe care le tot rotește, ba sunt jurați la unele emisiuni, ba prezentatori la altele. Poate ar fi cazul să vedem și fețe noi, nu credeți ?
  • Incredibil cum se incapataneaza sa puna mereu aceleasi figuri in toate emisiunile. Cred ca Varciu se poate lauda cu cele mai multe proiecte la Antena.
  • de ce nu publicati si audientele pe care le-a avut happy channel la debut, luni si marti ??? vrem sa stim si noi daaca noua relansare a functionat, sau nuu ....
  • ***ul iuliei bunea continua... Ultima propozitie din articol demonstreaza asta. *** pentru o cauza nobila...

Trimite un comentariu

sus