Skip to main content

Digi Sport şi Dolce Sport au achiziţionat drepturile de difuzare ale competiţiei Formula 1 pentru următorii doi ani

 
Digi Sport şi Dolce Sport au achiziţionat drepturile de difuzare ale competiţiei Formula 1 pentru următorii doi ani

Televiziunile Dolce Sport şi Digi Sport au achiziţionat drepturile de difuzare ale competiţiei Formula 1 pentru următorii doi ani. Cea mai cunoscută competiţie a sporturilor cu motor va putea fi urmărită din 18 martie la Dolce Sport şi Digi Sport.

Publicitate

Ce vor transmite cele două televiziuni de sport de la competiţia Formula 1

Dolce Sport va difuza live toate cele 21 curse, sesiunile de calificări şi multe alte evenimente care dau culoare competiţiei

“Formula 1 rămâne în oferta premium a Dolce Sport. Regina sporturilor cu motor va fi însoţită în grilă de UEFA EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Primera Division, Premier League, Bundesliga, Liga 1, NBA, NFL, Turneul celor 6 Naţiuni, toate meciurile importante ale rugby-ului românesc, handbal din Liga Campionilor masculin si feminin, tenis din Fed Cup, Davis Cup şi din mari turnee WTA şi ATP”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport.

Dolce Sport va difuza şi cealaltă mare competiţie automobilistică a lumii, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), GP 2, GP 3, Porsche Supercup sau Campionatul Naţional de Raliuri.

Digi Sport va transmite, de asemenea, toate antrenamentele, calificările şi cursele ale competiţiei Formula 1. Canalul de sport al RCS&RDS va transmite pe 20 martie Marele Premiu al Australiei. Urmează, pe 3 aprilie, cursa de pe circuitul din Bahrain şi apoi, pe 17 aprilie, Marele Premiu al Chinei.

Odată cu achiziţionarea drepturilor TV pentru Formula 1, Digi Sport îşi îmbogăţeşte portofoliul de competiţii din sporturile cu motor. Cele 4 canale de sport ale RCS & RDS transmit cursele de Moto GP, DTM, IndyCar şi Nascar. Sezonul 2016 din Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va fi transmis în direct şi în exclusivitate pe canalele Digi Sport.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    Va rog frumos sa postati cel putin o data audientele inregistrate de cursa de Formula 1 de duminică de pe Digi Sport și Dolce Sport.
    Vă mulțumesc anticipat!
  • claudiu claudiu
    Formula E va fii la Digi Sport la Dolce Sport nu cred ca o vor da
  • geo geo
    Apropo, Dolce mai transmite cumva Formula E...nu cred, au dat și ei o etapă și când au constatat că audiența este nesemnificativă - adică mai mică decît audiența mică pe care o au, de obicei - au renunțat...
  • cr cr
    Adi, nu te-am intrebat nimic, daca este corect cel care a facut articolul, sa puna toate competitiile pe care le detine Digi Sport, la Dolce le-au pus pentru ca au prea putine.
  • Adi Adi
    Adevarul e ca daca nu stiam ca digi difuzeaza Gp 3,Gp 2 sau nu stiu ce cupa Audi, nu puteam sa dorm la noapte! Ce penibili sunt unii postaci!
  • cr cr
    Digi Sport mai transmite si alte competitii, dar nu vreti voi sa le puneti in articol.. Audi Sport TT Cup, GT Open, European Formula Three, GP2, GP3, Porsche Supercup..
  • Carmen Andronache Carmen Andronache
    A fost o neintelegere, am clarificat-o si am corectat textul. Sper ca acum e mai clar.
  • gigel gigel
    scris aiurea articolul

    Ambele televiziuni transmit tot (antrenamente, calificari, curse, GP2, Gp3 si Super Cupa Porsche)
  • fabi fabi
    Cam alandala e redactat articolul... pe 18 martie incepe si la Digi cu antrenamente, calificari, etc...
  • Bogdan Bogdan
    Digi Sport va transmite, de asemenea, alături de cursele din Formula 1, și celelalte competiții importante din auto, GP2, GP3 și Supercupa Porsche. Astfel, aceste competiții întregesc pachetul sporturilor cu motor la Digi Sport, unde de asemenea puteți urmări Mondialul de Motociclism viteză. De digi nu scrieti ca au si ei GP2,GP3 si Supercupa Porsche.
  • geo geo
    Nu înțeleg cum e asta... F 1 începe pe 18 martie la Dolce și pe 20 martie pe Digi, în condițiile în care tot voi scrieți că Digi ”va transmite toate antrenamentele, calificările şi cursele”...iar antrenamentele sunt pe 18 martie iar calificarile pe 19 martie. Oricum, e bine ca și-au dat ”mâna” pentru a prelua împreună F 1.

Trimite un comentariu

sus