Skip to main content

Filmul animat Neînfricată - Brave, difuzat la Antena 1

 
Filmul animat Neînfricată - Brave, difuzat la Antena 1

Duminica, seara animaţiei la Antena 1. După ce în ultima lună a dat săptămână de săptămână animaţii, printre care Cenuşăreasa, Frozen sau O poveste încâlcită, postul continuă şi în acest weekend cu un film animat. Antena 1 a programat pentru duminica seara, de la ora 20.00, filmul Neînfricată - Brave.

Publicitate

Recompensată cu un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur şi un premiu BAFTA, animaţia prezintă povestea încăpăţânatei prinţese Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, o arcaşă iscusită şi o fire războinică, mereu pregătită să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. De-a lungul timpului, acţiunile Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat, iar aceasta ajunge să se lupte cu o puternică vrajă abătută asupra ei.

Juratul “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, Aurelian Temişan, este cel care i-a dat glas infatuatului Lord MacIntosh. Animaţia este un tribut adresat lui Steve Jobs, atât prin numele lordului MacIntosh, des întâlnit în Scoţia, dar care totodată reprezintă şi numele unui soi de mere, dar şi prin imaginea repetată în care Merida încearcă să mănânce un măr, întreruptă fiind de către mama sa, care consideră gestul său neelegant.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Bravo lor, era timpul sa se trezeasca si sa aduca productii cu adevarat noi si bune, chiar daca acum sunt axati pe desene animate. Pana nu demult asa ceva vedeam doar la ProTV (sau canalele din pachete extra).

Trimite un comentariu

sus