Skip to main content

FOTO. Cârcotașii debutează în stradă. Primele ediții, filmate din fața sediului Antenelor

 
FOTO. Cârcotașii debutează în stradă. Primele ediții, filmate din fața sediului Antenelor
Fără studio, Cronica se filmează pe stradă. Emisiunea de satiră va debuta astăzi, de la ora 20.15, într-un decor...natural. Întrucât Cronica a rămas recent fără studio, realizatorii au ales să-și prezinte emisiunea din stradă. Mai exact, din fața sediului Antenei 3 din Băneasa. 
 
„Am fost asaltați până peste cap de “lupta” anteniștilor pentru libertatea de exprimare și libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriții negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident!” spunea săptămâna trecută Șerban Huidu pe blogul său.
 
Duminică dimineață, toată echipa Cronicii Cârcotașilor s-a reunit în fața sediului Antenei 3. De altfel, toate edițiile de săptămâna aceasta sunt filmate în stradă.

De muzică se va ocupa DJ Robert Georgescu cunoscut în cluburile din țară și care are la activ două hituri pe piața muzicală din România – Beside You și Live your Life.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, având mai bine de 30 de sezoane. 

GALERIE FOTO. Cârcotași în stradă

Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • EU NU STIU CE MAI CAUTA *** HUIDU ÎN EMISIUNE CÂND MULTI PLÂNG MORTII *** !! RUȘINE SA VA FIE CA TINETI ASEMENEA *** CRIMIMINALE !! MAI AVETI MULT SA AJUNGETI LA NIVELUL ANTENEI 3
 • E un fel de justiţie divină la mijloc în felul în care personajul ăsta a ajuns acum, la propriu, în stradă. Oricum, a ajuns mult mai bine decât 3 oameni care au avut neşansa să-l întâlnească acum vreo câţiva ani.

  Emisiunea lui a avut momente bune în alte vremuri şi cu alte echipaje la cârmă. Aşa cum e acum însă, se îndreaptă spre un final destul de nedemn, ţinând cont de vechimea şi de istoria Cronicii.
 • Puteau sa-si faca emisiunea chiar din interiorul cladirii ocupate acum (abuziv) de Antena 3. Cladirea este proprietatea statului roman, asa ca daca cei de la A3 sunt lasati sa intre acolo, asa ar putea fi lasati sa intre si Carcotasii.
 • rating in jur de 1. Adica emisiunea nu mai inseamna nimic.Anonimat. e o emisiune doar pt recuperarea psihologica a lui Huidu...dupa accidentul la ski nu dupa accidentul de masina unde nu-l mai recupereaza nimeni
 • @ goe, Iulian si altii : Carcotasii vor sa sublinieze ipocrizia Antenelor, nivelul de manipulare si victimizare folosit, daca nu v-ati prins.
 • Mi se pare ca va victimizati mai ceva ca Antena 3. Comparati o televiziune de stiri non-stop (care cel putin ca impresia de informare, chiar daca manipuleaza pe unele teme) cu o emisiune de satira cu program de 45 minute 4 zile pe saptamana, inclusiv publicitate.
 • Penibil. Sa pui vina pe Antena ca tu nu mai ai contract cu sediul de unde filmai este penibil. Huidule, tu ar trebui sa nu mai apari la TV dupa ce ai omorat niste oameni. Vai de tine
 • Nu carcotasii s-au plans ca sunt dati afara, ci cei de la Antene. Despre asta e vorba. Aici e vorba de manipularea antenistilor. Ei se plangeau ca vor fi dati afara, dar negociau deja mutarea din octombrie.
 • Prima Tv nu a platit chiria spatiului si fost data afara. Verificati procesul dintre parcul IRIDE si Prima Tv.
 • Nu anteniștii l-au dat afară pe Huidu et comp. din spațiul pe care îl aveau închiriat. Anteniștii au oferit un preț mai bun proprietarului pentru închirierea spațiului ocupat de Huidu iar proprietarul l-a obligat pe Huidu să își facă bagajele. Dacă dl. Huidu are o problemă cred că ar trebui să o rezolve cu proprietatul spațiului pe care a fost nevoit să îl părăsească.

Trimite un comentariu