Skip to main content

Galerie FOTO Românii au talent. Inventatorul „video-microfonului”, printre concurenţii care au trecut în următoarea etapă

 
Liviu Minescu
Liviu Minescu
15 concurenţi au primit la ediţia de vineri seara Da-urile juraţilor Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu şi Andi Moisescu, pentru a trece mai departe în următoarea etapă a show-ului Românii au talent.
Publicitate
Emisiunea a fost urmărită de peste 3,4 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Care au fost concurenţii care au trecut mai departe, în continuare:
Seara a început cu Denis Costea, un micuţ de 9 ani cu o voce uriaşă, a cântat melodia O sole mio. Andi i-a spus: „Denis, ce ne-ai făcut? Eu spun că ai fost magnific şi îndrăznesc să fac o predicţie şi să spun că tu o să devii una dintre cele mai mari vedete din România!”. Concurentul a obţinut în final 4 de DA din partea juraţilor şi merge mai departe.
Ancuţa Dumitrean şi Andrei Palamariu au adus pe scenă un moment de dans sportiv. Cei doi concurenţi s-au completat perfect, iar dansul lor a făcut scena să vibreze. Chiar dacă Mihaela a taxat micile ezitări şi a dat NU, Ancuţa şi Andrei au primit 3 de DA cu care merg în etapa următoare.
Anisia Gafton a urcat pe scenă cu un număr de stand up comed
Ionuţ Scripcaru a urcat pentru prima dată pe o scenă la preselecţiile Românii au talent. Concurentul este autodidact în ceea ce priveşte muzica, învaţă totul după ureche, iar aseară a cântat la pianină compoziţia Fantasie - Impromptu.
Ozolua Joel Junior a venit din Nigeria la studii în Constanţa şi, aseară, pe scena de la Românii au talent pentru a cântat o melodie hip-hop compoziţie proprie.
Nu este prima dată când Liviu Minescu îşi încearcă norocul la preselecţiile Românii au talent. Sezonul acesta concurentul a revenit cu o invenţie în premieră mondială – video microfonul. Liviu s-a filmat, după care i-a înmânat Andrei invenţia. Jurata nu a stat prea mult pe gânduri şi a testat microfonul cântând. ”Domnule concurent, în speranţa că nu vă vor răpi extratereştrii, aş vrea să vă revăd, motiv pentru care răspunsul meu este DA!”, i-a spus Andi şi, chiar dacă Mihaela nu a fost convinsă de talentul concurentului, acesta merge în etapa următoare cu 3 de DA.
Cele trei fete din grupul Major Danger au prezentat aseară un moment de dans. „Sunteţi dansatoare cu talent, din punctul meu de vedere. Eu abia aştept să vă dau un DA! Din toata inima!”, le-a spus Mihaela.
Adrian EFEKT Group a făcut aseară o serie de acrobaţii solicitante la bară scurtă, iar publicul şi juriul s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda momentul.
Robert Frăţilă a adus aseară pe scenă un moment de dans contemporan.
Trupa Arhaica a adus pe scenă un moment inedit şi a combinat folclorul cu dubstep. Cei cinci concurenţi au cântat melodia Ciuleandra şi au creat un moment energic.
Mara Prună a cântat la pian şi voce o melodie compusă de ea, Sweet dreams.

Trupa Storm Dance Studio a prezentat la preselecţii un număr complex de balet feminin şi dans contemporan executat de băieţi pe tocuri. Cei 9 concurenţi au făcut spectacol pe scenă. ”Vai de mine, ce moment aţi făcut! Perfecţi aţi fost! DA!”, a spus Mihaela. Trupa Storm Dance Studio a obţinut 4 de DA şi merge mai departe.
Cei doi membri ai trupei Acces au interpretat în manieră proprie melodia Sub pielea mea, au adăugat câteva versuri, iar publicul a fredonat refrenul alături de ei.
Ultimul moment din cea de-a cincea ediţie Românii au talent a fost adus de Diana Valentina Lungu. Ea a prezentat un număr inedit de balance.
Galerie Foto:
  • Adrian Efekt Group
  • Ancuta Dumitrean si Andrei Palamariu
  • Anisia Gafton
  • Denis Costea
  • Diana Valentina Lungu
  • Ionut Scripcaru
  • Liviu Minescu
  • Major Danger
  • Mara Pruna
  • Ozolua Joel Junior
  • Robert Fratila
  • Storm Dance Studio
  • Trupa Acces
  • Trupa Arhaica
  • Valeriu Nichitean
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus