Skip to main content

Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Femeii, comentat intens pe Facebook

 
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Femeii, comentat intens pe Facebook

Fostul șef al statului Traian Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de la mulți ani cu ocazia Zilei internaționale a Femeii. Textul a adunat în câteva ore peste 550 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

Publicitate

"Mame, soții, fiice, bunici, surori, ne faceți viața mai frumoasă zi de zi, iar cînd ne este greu vă simţim mîngîierea plină de căldură şi dragoste. Voi ne faceţi să ne bucurăm cu adevărat de viaţă. La mulți ani!", a scris Traian Băsescu pe rețeaua de socializare.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis și Mioc George au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Traian Basescu, 551 comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 508 comentarii pe Facebook la mesajul:

M-am întâlnit astăzi, în cadrul vizitei pe care o efectuez în Israel, cu Președintele Reuven Rivlin și cu Prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Încrederea, prietenia şi solidaritatea care există între ţările noastre mă fac să privesc cu optimism spre viitor, spre ceea ce putem realiza împreună în următorii ani. Începând de mâine, România preia preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului. Ne dorim ca țara noastră să devină centru regional de promovare a educației cu privire la Holocaust și de combatere a antisemitismului.

3. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 302 comentarii pe Facebook la un filmuleț cu vizita președintelui în Israel.

4. Pagina oficiala Traian Basescu, 120 comentarii pe Facebook la mesajul:

În această seară (7 martie), începînd cu ora 19.00, voi participa la "Emisiunea de luni” la TVR, moderată de Mircea Radu.

5. Pagina oficiala Mioc George, 83 comentarii pe Facebook la mesajul:

În loc să-i retragă certificatul de revoluţionar lui Iliescu, Iohannis promovează securişti (un text de pe platforma contributors.ro)

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu