Skip to main content

Mesajul lui Victor Ponta de la mulţi ani pentru fiica sa a adunat mii de comentarii pe Facebook

 
Mesajul lui Victor Ponta de la mulţi ani pentru fiica sa a adunat mii de comentarii pe Facebook

Mesajul de la mulţi ani transmis de fostul premier Victor Ponta fiicei sale, care a împlinit opt ani, a fost comentat intens de internauţi. Textul publicat de Ponta pe pagina sa de Facebook a adunat peste 6.600 de comentarii, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

"25 Martie este o zi fericită pentru noi, cu totul specială - 8 ani de când Irina ne face viaţa mai frumoasă! Dincolo însă de fericire, ca orice părinte în anul 2016, am inima strânsă de impresia că îi lăsăm pe copiii noştri să trăiască într-o lume din ce în ce mai rea şi nu mai bună. O lume în care nebuni egoişti ne decid soarta, o lume în care răul şi distrugerea sunt valorile cele mai promovate, o lume în care cu cât "comunicăm" mai mult cu atât suntem mai singuri! Îmi doresc ca Dumnezeu (Allah, Budha şi orice altă putere divină) să îi ajute pe toţi copiii noştri să fie mai buni decât noi, într-o lume mai frumoasă decât cea de acum!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

În topul postărilor de pe Facebook din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis, Traian Băsescu şi Elena Udrea au avut postări publicate pe pagina sa de Facebook.

1. Pagina oficiala Victor Ponta, 6642 comentarii la mesajul de la mulţi ani pentru fiica sa.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 1033 comentarii la următorul mesaj:

Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creştinilor romano-catolici şi protestanţi care sărbătoresc astăzi Paştele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care „pâinea cea de toate zilele” este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi, alături de familie şi cei dragi! Cristos a Înviat!

3. Pagina oficiala Elena Udrea, 392 comentarii la următorul mesaj:

Friends Forever!❤ Ruxandra si Diana Dragomir si, Sonia Elena, finuta mea. Ramane sa vedem leul ce zice...

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus