Skip to main content

Opinia lui Nicușor Dan despre candidatul PNL la alegerile locale, comentată intens

 
Opinia lui Nicușor Dan despre candidatul PNL la alegerile locale, comentată intens
Foto: Facebook

Nicușor Dan, el însuși candidat la alegerile locale, își exprimă opinia cu privire la propunerea PNL pentru funcția de primar al Bucureștiului. Declarația publicată pe pagina sa de Facebook a fost intens comentată. 

"Poate fi Ludovic Orban garanția unei schimbări reale a modului de a face politică, schimbare cerută în stradă de sute de mii de persoane? Nu cred", sună textul scris de Nicușor Dan care a adunat peste 260 de comentarii pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Dacian Cioloș și Robert Negoiță, au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Nicusor Dan, 261 comentarii pe Facebook la mesajul:

De peste 10 ani de zile luptăm pentru un mod diferit de a face administrație publică în București, nu pentru funcții. Luptăm pentru integritate, pentru competență, pentru respectarea legii și a drepturilor cetățenești, pentru instituții puternice, eficiente și funcționale, care să fie cu adevărat în slujba oamenilor. Este oare Partidul Național Liberal (PNL) capabil de o schimbare reală, radicală, a modului în care participă, prin intermediul primarilor și al consilierilor, la administrarea Municipiului București? Nu cred, uitându-ma la actele pe care le semnează astăzi Primarul General Interimar Răzvan Sava. Poate fi Ludovic Orban garanția unei schimbări reale a modului de a face politică, schimbare cerută în stradă de sute de mii de persoane? Nu cred. Dacă PNL vrea să ne arate contrariul, putem sta de vorbă. Dar nu pe funcții, ci pe proiecte și pe oameni noi, integri și competenți.

2. Pagina oficiala Dacian Ciolos, 106 comentarii pe Facebook la mesajul:

Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, ii transmit un gând bun, de optimism și sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie şi să-l sprijine cu iubire, așa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranţă și a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor.

3. Pagina oficiala Casa Regala a Romaniei, 129 comentarii pe Facebook la mesajul:

„În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.” Mihai R

4. Pagina oficiala Robert Negoita, 77 comentarii pe Facebook la mesajul:

Mi-ati semnalat, cativa dintre dumneavoastra, ca gradinile blocurilor au avut de suferit in urma reabilitarii termice. Am identificat toate gradinile afectate si, in perioada urmatoare, vom incepe o actiune de salubrizare si refacere a tuturor acestor spatii. Vor fi curatate corespunzator, iar locatarii nu trebuie sa plateasca absolut nimic pentru asta.

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 62 comentarii pe Facebook la mesajul:

Ajunge cu parcagiii și cu spălătorii de parbrize care îi agresează pe locuitorii Bucureștiului! Pe timpul mandatului meu ca Primar General, nu va mai fi picior de parcagiu sau de spălător de parbrize în București.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu