Skip to main content

Posturile Intact, oprite toată noaptea pentru mutarea echipamentelor

 
Posturile Intact, oprite toată noaptea pentru mutarea echipamentelor

Mutarea posturilor Intact din clădirea din București - Ploiești se apropie de final. În această noapte, toate posturile grupului au fost în revizie tehnică, pentru a se transfera echipamentele tehnice - Master Control Room (MCR).

Primul care a intrat în revizie a fost Antena 1. Imediat după În puii mei, cu Mihai Bendeac, la ora 23.50, emisia s-a oprit și a intrat un carton cu Revizie tehnică.

Puțin mai târziu, au intrat în revizie și celelalte canale - Antena 3, Antena Stars, Antena 3 și Happy Channel.

Antena 1 a fost primul post care și-a reluat emisia, în această dimineață. Celelalte posturi au revenit mai târziu. La ora 8.30, Antena 1 (Dimineața cu Răzvan și Dani) era singurul canal din grup care avea semnal. La ora 9.00, toate posturile Intact erau, din nou, în emisie.

Publicitate

Întreruperea emisiei a fost anunțată la CNA de către reprezentanții Intact, într-o ședință de săptămâna trecută. Oficialii posturilor au cerut autorizarea studiourilor de la Romexpo, dar forul audiovizual a amânat luarea unei decizii.

Studiourile din București - Ploiești și echipamentele tehnice ale celor cinci stații se mută în Romexpo, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Mutarea este una temporară. În câteva luni, Intact va amenaja noi studiouri în complexul Iride, din Pipera (unde erau platourile Cârcotașilor), dar va avea și echipamente tehnice noi, capabile să suporte emisia în format HD - High Definition.

Citește și: 

GALERIE FOTO:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu