Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "polițistul-fenomen Marian Godină"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "polițistul-fenomen Marian Godină"

Opinia mai multor analiști politici cu privire la mandatul lui Klaus Iohannis, o listă a personalităților decorate cu Steaua României și un interviu cu polițistul Marian Godină, printre materialele presei de astăzi. 

Publicitate

Ziarul Adevărul își deschide ediția de astăzi cu un interviu acordat de polițistul-fenomen Marian Godină.

"Marian Godină, considerat cel mai în vogă polițist al momentului după ce a demascat corupția din Poliție, mai întâi pe pagina sa de Facebook și, ulterior, într-o carte lansară recent, vorbește despre viața de agent la Rutieră, dar și despre valul de reacții primite după publicarea volumui 'Flash-uri din sens opus'", scrie cotidianul deținut de Cristian Burci

"Am considerat mereu că poziția polițistului din stradă este perfectă pentru a observa societatea românească exact așa cum este ea, cu bune și cu rele", spune Godină.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Evenimentul zilei: "Analiștii politici pun sub semnul întrebării mandatul 'diletantului' Klaus Iohannis". Ziarul a adunat opiniile mai multor analiști politici, printre care Ion Cristoiu, Mircea Kivu și Cristian Pârvulescu. "Klaus Iohannis ori se schimbă, ori pleacă!", spune Cristoiu. 

Jurnalul Național: "Legați prin Steaua României". Mai mulți condamnați celebri sau urmăriți penal pentru corupție au fost decorați, de-a lungul timpului, cu Steaua României, ce mai înaltă distincție oferită de statul român. Printre aceștia, fost premier Adrian Năstase, ministrul Miron Mitrea sau fost vicepremier Gabriel Oprea. În rând cu ei stau nume ca Octavian paler și Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii.

România liberă: "Ar fi o eroare să ignorăm Europa de Est". Ziarul a publicat un interviu cu Oleg Malginov, ambasadorul Federației Ruse la București. "Uriașele investiții militare pe care le face Moscova în Crimeea sunt necesare pentru apărarea în fața amenințărilor diverse", explică ambasadorul. 

Gazeta Sporturilor: "MARKO". Momcilovici a deblocat derby-ul de aseară. Titularizat surprinzător de Reghe, fundașul sârb a decis scorul și a ajutat campioana să se apropie la 3 puncte de lider. 

Libertatea: "Își așteaptă de șase luni fiul la azil". Apropiații fostei creatoare de modă Zina Dumitrescu spun că băiatul ei nu a mai vizitat-o de luni bune. 

Click!: "Maria Ciobanu își riscă viața pentru 200.000 de euro". Interpreta de muzică populară susține cele 6 concerte de adio cu pastilele de inimă lângă ea. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu