Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: "O carte cere timp'"

 
PRESA DE AZI. Adevărul: "Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: "O carte cere timp'"

Victoria lui Smiley împotriva Fiscului, productivitatea suspectă a lui Voiculescu în a scrie cărţi şi schimbarea Constituţiei pentru a împiedica căsătoriile între persoane de acelaşi sex se numără printre subiectele presei de astăzi.

Publicitate

"Pe Voiculescu nu-l mai cred nici prietenii: 'O carte cere timp'", titrează ziarul Adevărul, pe prima pagină.

"Ilie Şerbănescu şi Dumitru Miron, doi dintre economiştii care au girat cărţile scrise de Dan Voiculescu în penitenciar, nu văd cum e posibil ca cineva să scris zece lucrări ştiinţifice în mai puţin de un şi jumătate. 'Conform programului aprobat, am lucrat 3 ore/zi şi am studiat două ore, în afarea orelor de muncă. Aşadar, totul este absolut legal', a explicat Voiculescu, pe blogul său, cum arată regimul său de lucru în închisoare", scrie cotidianul lui Cristi Burci, în deschiderea ediţiei de astăzi.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte ale presei de astăzi.

Evenimentul zilei: "2,2 milioane de români vor să schimbe Constituţia ca să ferească ţara de căsătorii homosexuale". Coaliţia pentru Familie a ajuns la jumătatea campaniei sale de strângere de semnături pentru ca în Constituţie să se precizeze că familia este alcătuită dintr-un bărabat şi o femeie. Iniţiatorii au strâns deja minimul necesar de semnături pentru ca proiectul să fie depus în Parlament.

Click!: "Cântăreţul a demonstrat în instanţă greşeala şi a pus Fiscul la plată. Smiley, război cu statul pentru conturile blocate". Smiley s-a chinuit luni bune să demonstreze că îşi plăteşte toate dările la stat, după ce ANAF la scos dator, şi chiar i-a blocat conturile firmei prin care îşi desfăşoară activităţile artistice. Procesul s-a încheiat, iar judecătorii au decis că Fiscul trebuie să plătească toate cheltuielile de judecată.

România liberă: "Peste 4 milioane de dolari venituri numai la un singur transport. Reţeaua româno-siriană a traficului de migranţi spre Europa". Contrabandiştii de fiinţe umane profită de disperarea refugiaţilor din Orient, vânzându-le servicii de călătorie din care îmbogăţesc şi prin care îşi alimentează cu bani gheaţă afacerea criminală.

Jurnalul Naţional: "Azi la bancă un leu depui, mâine ia-l de unde nu-i". Dobânzile şi depozitele vor rămâne scăzute tot anul 2016, deşi inflaţia va începe să crească începând din vară. Asta înseamnă că banii depuşi la bancă îşi vor pierde din valoare când preţurile vor începe să crească.

Gazeta Sporturilor: "Răbdare, în play-off veţi vedea ce poate Steaua". Antrenorul campioanei le cere suporterilor să rămână alături de echipă şi le promite titlul de campioană.

Libertatea: "Pelinel recunoaşte voalat că ultimele luni nu au fost tocmai roz. 'Am mai fost ameninţată'"

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus