Skip to main content

PRESA DE AZI. Comuniștii, Regele și patria, subiectele zilei

 
PRESA DE AZI. Comuniștii, Regele și patria, subiectele zilei

Povestea Regelui Mihai, istoria aplaudacului-șef al congreselor PCR și averile făcute de politicieni din nunți și cumetrii, printre subiectele presei de astăzi. 

Publicitate

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un amplu articol despre viața Regelului Mihai, sub titlul "Regele și patria".

Printre subiectele abordate de ziarul deținut de Dan Andronic se numără: "spinoasa relație a Regelui Mihai cu statul români", "întâia tentativă de revenire în țară și expulzarea" și "ultima apariție publică importantă și ultimul mesaj".

Ziarul Weekend Adevărul continuă seria "Apostolii epocii de aur" cu povestea aplaudacului-șef al congreselor PCR, Emil Bobu. 

"A fost un om credincios. A fost sluga perfectă pentru Nicolae și Elena Ceaușescu. Pentru devotamentul arătat a primit nenumărate funcții atât în aparatul de partid, cât și de stat: ministrul de Interne, viceprim-ministru al Guvernului, secretar al CC al PCR", scrie ediția de weekend a ziarului Adevărul. 

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte ale presei de astăzi. 

Jurnalul Național: "Ce averi fac politicienii din nunți și cumetrii". Într-un singur an, Cristian Rizea a scos peste 190.000 de euro din două evenimente de familie: botezul și tăierea de moț a fiului său. În 2012, Elena Băsescu a strâns o jumătate de milion de euro doar din darul de nuntă oferit de cei 800 de invitați. 

România liberă: "Legea dării în plată, argumente pro și contra". Bancherii anunță dobânzi și garanții mai mari pentru creditele ipotecare, care vor afecta șansele tinerilor de a-și cumpăra o casă. Susținătorii proiectului condamnă bancile pentru panica pe care o creează pe un subiect fals. 

Gazeta Sporturilor: "Zero de România". Dinamo și Steaua au terminat primul derby din 2016 așa cum l-au început, 0-0. 

Click!: "Florin Zamfirescu, ginere a patra oară". La 66 de ani, actorul vrea să-și legalizeze relația cu doctorița Daciana. 

Libertatea: "Gripa porcină a făcut 47 de victime". oficial nu avem o epidemie, însă numărul victimelor este mai mare decât în toți anii precedenți. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu