Skip to main content

Reţinerea lui Sebastian Ghiţă, respinsă de Parlament. Deputatul a scăpat şi de arest

 
Reţinerea lui Sebastian Ghiţă, respinsă de Parlament. Deputatul a scăpat şi de arest

ACTUALIZARE. Sebastian Ghiţă a scăpat şi de arest. Deputatii au respinse cererea de arestare preventiva a deputatului, potrivit HotNews.ro.

Publicitate

Parlamentarii au respins cererea DNA de reţinere a deputatului Sebastian Ghiţă.

În urma votului din plenul Camerei Deputaţilor, 166 de parlamentari au votat împotriva cererii DNA, iar 136 au fost pentru.

După votul legat de cererea de reţinere, urmează votul legat de propunerea de arestare a deputatului.

Anchetatorii DNA Ploieşti, care au deschis recent al patrulea dosar penal pentru fapte de corupţie pe numele deputatului Sebastian Ghiţă, susţin că şi înainte de a deveni parlamentar, dar şi după ce a fost ales deputat, acesta controla numirea sau menţinerea în funcţii importante a unor persoane pe care le-a folosit apoi în ceea ce procurorii numesc ”un mecanism infracţional” şi care contribuiau, prin funcţiile pe care le deţineau, la satisfacerea intereselor deputatului, scrie Digi 24.

VIDEO. Discursul lui Sebastian Ghiţă din Parlament, via Digi 24:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    iuli@ nu se protejeaza nimic. actiunea penala merge mai departe, el poate fi adus cu mandat la audieri, poate fi trimis in judecata si condamnat. va merge si la inchisoare daca va exista o hotarare. doar ca nu va fi arestat preventiv, atat.
  • Marius Marius
    o chestiune de timp..
  • Iuli Iuli
    O prostie cu protejarea parlamentarilor(a hotilor). Daca au probleme cu legea, de cd naiba mai sunt in parlament? Iohannis iarasi doarme?

Trimite un comentariu

sus