Skip to main content

Un atac pe Facebook al PNL la adresa PSD a adunat sute de comentarii

 
Un atac pe Facebook al PNL la adresa PSD a adunat sute de comentarii
Foto: Facebook

PNL a atacat pe Facebook partidul PSD printr-o postare în care spune că organizația politică fondată de Ion Iliescu "își consolidează rolul de partid anti-Justiție și își apără suspecții de corupție în Parlament". Textul a fost intens comentat pe Facebook. 

Publicitate

Comentariul Partidului Național Liberal a adunat peste 260 de comentarii pe rețeaua de socializare, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro. 

"Cu fiecare ocazie, PSD își consolidează rolul de partid anti-Justiție și își apără suspecții de corupție în Parlament, chiar cu prețul sacrificării imaginii României", au scris reprezentanții PNL pe pagina lor oficială de Facebook.

În topul postărilor din categoria politic cu cele mai multe comentarii, Klaus Iohannis, Robert Negoiță și Bogdan Diaconu au mesaje publicate pe paginile lor oficiale de Facebook.

Selecția a fost realizată de Paginademedia.ro și Facebrands PRO din rândul celor mai comentate mesaje pe Facebook din rândul categoriei Politic:

1. Pagina oficiala Partidul National Liberal, 264 de comentarii pe Facebook.

2. Pagina oficiala Klaus Iohannis, 248 de comentarii pe Facebook la un clip video cu vizita din Palestina a președintelui României.

3. Pagina oficiala Robert Negoita, 152 de comentarii pe Facebook la mesajul:

"Record la eficiență energetică în Sectorul 3 al Capitalei. Robert Negoiţă a reabilitat în ultimii patru ani peste 650 de blocuri", un text publicat de Jurnalul Național.

4. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 123 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Eu m-am săturat de marșurile secuilor! Voi? O grămadă de organizații, partide și alte încropeli extremiste maghiare, cu nume care mai de care mai pompos, nu au altceva de făcut în Transilvania decât să organizeze ”marșuri ale secuilor” și mitinguri ale maghiarilor. Bine că secuii declarați la recensământ sunt vreo 600, ei fiind altceva decât maghiarii. Dar confuzia e întreținută chiar de liderii și de ideologii extremismului maghiar.

5. Pagina oficiala Bogdan Diaconu, 100 de comentarii pe Facebook la mesajul:

Trebuie interzise aceste marșuri extremiste maghiare anti-Trianon, pentru secesiune și pentru terorism. Eu am propus acest lucru prin lege în Parlament!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu