Skip to main content

VÂNĂTOARE pe Facebook. Cum a descoperit ProSport persoana care a stricat momentul de reculegere la meciul cu Spania

 
VÂNĂTOARE pe Facebook. Cum a descoperit ProSport persoana care a stricat momentul de reculegere la meciul cu Spania

"VÂNĂTOARE" PE FACEBOOK. Reţeaua socială Facebook a fost elementul central al unei inedite campanii Pro Sport. Publicaţia de sport a reuşit, cu ajutorul cititorilor, să-l descopere pe cel care a stricat momentul de reculegere ţinut în memoria lui Johan Cruyff, la începutul meciului România - Spania, de duminică.

Publicitate

Ce s-a întâmplat:

Duminică, 27 martie, chiar înaintea meciului dintre România şi Spania, jucat pe Cluj Arena, tot stadionul a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Johan Cruyff, fost jucător olandez, fost antrenor ale echipelor FC Barcelona şi Ajax, care s-a stins din viaţă pe 24 martie.

La un moment dat, dinspre peluză un spectator a distrus momentul de reculegere strigând „Cristiii”. Câţiva spectatori s-au amuzat.

„Momentul de un penibil dureros a fost salvat de publicul de pe Cluj Arena care a decis să aplaude. Răzleţe la început, aplauzele au cuprins încet întreaga arena, într-un gest superb prin care românii civilizaţi şi-au strigat repulsia faţă de compatrioţii lor lipsiţi de bunul simţ elementar.”, povesteşte în ProSport redactorul-şef Costin Ştucan.

Costin Ştucan fost şi cel care a pornit pe Facebook „vânătoarea” pentru a-l identifica, între cei 28.000 de spectatori, pe cel vinovat de momentul penibil.

Hai să-l identificăm pe idiotul care a început să strige "Cristi" în timp ce suporterii de la Cluj Arena ţineau un...

Posted by Costin Stucan on Sunday, March 27, 2016

În nicio oră, postarea a fost distribuită de sute de ori, iar cei de la ProSport aveau primele piste, după ce au primit infromaţii de la spectatorii de la meci, prin intermediul Facebook.

La pauză, exista deja un indiciu serios, un bărbat cu joben care a avut loc în sectorul 2H2 al peluzei dinspre Someş. Căutările au continuat în timpul nopţii, iar luni la prânz, cercul s-a restrâns la un grup de patru prieteni din Alba Iulia, scriu cei de la ProSport.

„Era un grup de patru băieţi veniţi împreună. După ce unul dintre ei a strigat „Cristi”, au început să râdă!”, a povestit, pentru ProSport, un martor ocular.

Într-un final, ProSport a descoperti vinovatul: e vorba despre Răzvan H., în cârstă de 25 de ani, care şi-a şi recunoscut vina.Tânărul şi-a cerut scuze publice într-un interviu acordat ProSport.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioan ioan
    *** atat ai inteles din articol......
  • Iuli Iuli
    Si asta este stire? Fereasca sfantu! Omul o sa primeasca o amenda pentru ca a strigat? ***.

Trimite un comentariu

sus