Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Tudor Chirilă: "Până în clasa a XII-a nu știam ce voi face. Eu jucam fotbal"

 
PRESA DE AZI. Weekend Adevărul: Tudor Chirilă: "Până în clasa a XII-a nu știam ce voi face. Eu jucam fotbal"

Problemele care țin pe loc redeschiderea stadionului Arena Națională, numirea unui nou rector pentru Universitatea Politehnică din București și un interviu cu Tudor Chirilă se numără printre subiectele presei de astăzi. 

"Cu aerul unui adolescent, Tudor Chirilă povestește despre educația primită în sânul familiei, care i-a desenat primele linii ale unei vieți de artist. În ultimii ani, opiniile emise de solistul trupei Vama la adresa unor subiecte de interes public i-au făcut pe oamenii generației facebook să găsească în Chirilă un reprezentant al societății civile", a scris ziarul Adevărul în deschiderea ediției de astăzi. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile și principalele subiecte abordate de ziarele apărute astăzi. 

Evenimentul zilei: "Frica primarului Capitalei ține Arena Națională închisă". EVZ a demarat o campanie ce are ca subiect redeschiderea celui mai mare stadion din România. Pentru stadionul Arena Națională s-au cheltuit 234 de milioane de euro, iar în acest moment din cauza birocrației, arena este inutilizabilă. 

România liberă: "Rectorul Costoiu l-a angajat pe Costoiu, evaluat de subordonații lui Costoiu".Candidat pentru un nou mandat de rector al Universității Politehnica București, fostul ministru delegat pentru Cercetare Mihnea Costoiu se află într-o situație ce ar putea fi catalogată drept conflict de interese. Potrivit metodologiei instituției de învățământ superior tehnic, rectorul Mihnea Costoiu este cel care decide dacă să fie angajat sau nu cadrul didactic Mihnea Costoiu, în urma unei evaluări făcută de o comisie alcătuită din subalterni ai lui Mihnea Costoiu.

Jurnalul Național: "Salariile românilor în următorii 4 ani: statul bate privatul". Viitoarele creşteri ale salariului mediu brut lunar se estimează că vor înceta în anii următori, cei din sectorul de stat îşi vor păstra avansul salarial în faţa celor care lucrează în mediul concurenţial.

Gazeta Sporturilor: "Vai de capul lor". Echipa Dinamo a fost umilită la Chiajna în semifinalele Cupei Ligii, toate cele trei goluri ale gazdelor fiind marcate cu capul. 

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu