Skip to main content

Bobonete și Adrian Văncică, actorul care-l joacă pe „Celentano” în Las Fierbinți, imaginea Brico Depot

 
Bobonete și Adrian Văncică, actorul care-l joacă pe „Celentano” în Las Fierbinți, imaginea Brico Depot

Mihai Bobonete și Adrian Văncică sunt imaginea lanțului de magazine de bricolaj Brico Depot. Cei doi vor apărea în campania ce urmează să fie lansată de Brico Depot în această primăvară. 

Campania în care vor apărea cei doi este un integrată și va cuprinde radio, TV și online. Aceasta va fi lansată din 3 mai. Bobonete și Văncică vor promova noul catalog al lanțului de bricolaj ce va fi lansat din 6 mai și distribuit în 400.000 de exemplare.

Cei doi vor fi protagoniști într-o serie de minispoturi, realizate de agenția de publicitate Havas. Bobonete: „Văncică o să fie meșterul priceput, iar eu voi fi cel mai puțin priceput”. 

Christian Mazauric, director general Brico Depot, despre motivul pentru care au fost aleși cei doi pentru imaginea lanțului:
 
„Dacă te uiți la Dedeman, ei au ales  imaginea Simonei Halep, pentru a arăta patriotismul. Spre deosebire de noi ei sunt o companie locală, pot merge pe această idee. Noi am ales o altă variantă.  
 
Suntem o companie populară, cu produse pentru toată lumea. Credem că ei se potrivesc cel mai bine cu această idee, de popular, de companie care se adresează publicului larg. Sunt actori cunoscuți, sunt personaje populare și au umor.”

VIDEO. Bobonete și Văncică, la conferința de presă:

VIDEO. Despre catalog, cu Bobonete și Văncică

Publicitate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu