Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Marian Munteanu, titluri triumfaliste la Realitatea: „Legenda Călărețului singuratic, versiunea 2016”

 
BURTIERA LA MINUT. Marian Munteanu, titluri triumfaliste la Realitatea: „Legenda Călărețului singuratic, versiunea 2016”

BURTIERĂ LA MINUT. Cine nu-l cunoștea până acum pe Marian Munteanu, a aflat aseară, din burtierele de la Realitatea TV: „Un simbol al curajului de a fi liber”, „Legenda Călărețului singuratic, versiunea 2016” și „Omul apărat de 1 milion de români”. 

Emisiune „de colecție” aseară la Realitatea TV, cu Marian Munteanu, proaspăt propus candidat la primăria generală. În timp ce Munteanu dădea interviu în studio, pe burtiere rulau mesaje de ridicare în slăvi a noului candidat al PNL. Cine este Marian Munteanu? „Legenda Călărețului singuratic, versiunea 2016”, „PNL dă șah cu liderul Pieței Universității”, „Marian Munteanu, simbolul Pieței Universității”, „Omul apărat de 1 milion de români intră în luptă” sau „Un simbol al curajului de a fi liber”. 

Publicitate

Alternativ cu titlurile cu tentă electorală, pe post apăreau și citate din Munteanu, la fel de electorale:

  • „Nu sunt un politician, ci un om care nu minte, nu fură”,
  • „Înainte de 2000 l-am sprijinit pe domnul Rațiu”,
  • „Platforma mea este respectarea statului român”
  • „România e o țară creștină, acesta este adevărul”

GALERIE FOTO la Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • De fapt sunt doua fronturi si doua demagogii. PNL a gasit aliati. PSD nu prea are. Trebuie vorbit si cu onegheurile progresiste! E posibil ca multi intelectuali valorosi sa voteze Firea din cauza ca Marian Munteanu s-a afişat cu Petre Ţuţea prin 1990, care azi e cu totul alta situatie. Sa nu uitam pragmatismul autoelitelor din finala 2000 cum ca votaaati Iliescu! Deja pe Fbk unii considera PSD mai frecventabil decât PNL! E deci posibila o politica de consens popular, de front. Izolarea e nerealista. E greu de presupus ca rivala mai poate aduce ca dl Ponta o Arena plina!

Trimite un comentariu