Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Marian Munteanu, titluri triumfaliste la Realitatea: „Legenda Călăreţului singuratic, versiunea 2016”

 
BURTIERA LA MINUT. Marian Munteanu, titluri triumfaliste la Realitatea: „Legenda Călăreţului singuratic, versiunea 2016”

BURTIERĂ LA MINUT. Cine nu-l cunoştea până acum pe Marian Munteanu, a aflat aseară, din burtierele de la Realitatea TV: „Un simbol al curajului de a fi liber”, „Legenda Călăreţului singuratic, versiunea 2016” şi „Omul apărat de 1 milion de români”.

Publicitate

Emisiune „de colecţie” aseară la Realitatea TV, cu Marian Munteanu, proaspăt propus candidat la primăria generală. În timp ce Munteanu dădea interviu în studio, pe burtiere rulau mesaje de ridicare în slăvi a noului candidat al PNL. Cine este Marian Munteanu? „Legenda Călăreţului singuratic, versiunea 2016”, „PNL dă şah cu liderul Pieţei Universităţii”, „Marian Munteanu, simbolul Pieţei Universităţii”, „Omul apărat de 1 milion de români intră în luptă” sau „Un simbol al curajului de a fi liber”.

Alternativ cu titlurile cu tentă electorală, pe post apăreau şi citate din Munteanu, la fel de electorale:

  • „Nu sunt un politician, ci un om care nu minte, nu fură”,
  • „Înainte de 2000 l-am sprijinit pe domnul Raţiu”,
  • „Platforma mea este respectarea statului român”
  • „România e o ţară creştină, acesta este adevărul”

GALERIE FOTO la Jocuri de Putere cu Rareş Bogdan

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    De fapt sunt doua fronturi si doua demagogii. PNL a gasit aliati. PSD nu prea are. Trebuie vorbit si cu onegheurile progresiste! E posibil ca multi intelectuali valorosi sa voteze Firea din cauza ca Marian Munteanu s-a afişat cu Petre Ţuţea prin 1990, care azi e cu totul alta situatie. Sa nu uitam pragmatismul autoelitelor din finala 2000 cum ca votaaati Iliescu! Deja pe Fbk unii considera PSD mai frecventabil decât PNL! E deci posibila o politica de consens popular, de front. Izolarea e nerealista. E greu de presupus ca rivala mai poate aduce ca dl Ponta o Arena plina!
  • livia pila livia pila
    Mi-e rusine de lipsa de bun simt a numitilor GUSA COZMIN, BOGDAN RARES si IONICA STANCIULESCU. E deja prea mult.
  • geo geo
    Dacă ar avea un pic de demnitate, MM s-ar retrage.
    Până nu este prea târziu...
  • Mihail Ștefano Mihail Ștefano
    Poate ar fi bine să puneți un lightbox la poze. E ciudat să dai click pe poză, ca să o vezi mare.

Trimite un comentariu

sus