Skip to main content

Consiliul de Administraţie al TVR, la a patra întâlnire pentru propunerea unui preşedinte

 
tvr
tvr
Cei 13 membri din Consiliul de Administraţie al TVR se reunesc, pentru a propune un preşedinte pentru postul public de televiziune. La întâlnirile anterioare, membrii au făcut două propuneri de preşedinte, însă niciuna nu a fost validată de parlament, iar la o a treia întrevedere a fost egalitate de vot, întrucât unul dintre membri lipsea.
Publicitate

CA al TVR se întruneşte, miercuri, pentru a face o nouă propunere la funcţia de preşedinte-director general Consiliul de Administraţie al Televiziunii Române se reuneşte, miercuri după-masă, începând cu ora 16.30, la sediul SRTV, pentru a supune la vot o nouă propunere de preşedinte director general, au confirmat, pentru News.ro, membri ai Consiliului.

Luni, plenul reunit a respins cea de-a doua propunere a Consiliului de Administraţie al TVR, Monica Ghiurco, pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice. Iar înainte de Ghiurco, Parlamentul l-a respins şi pe George Orbean, numit de guvern în CA.

Noul Consiliu de Administraţie al TVR este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stănciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal , Ruxandra Garofeanu, Valeriu Hadji, Raico Cornea, Christel Ţopescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petria petria
    DACA DATI 50 000 EURO LUNAR DIZIDENTULUI DINESCU PENTRU MIZERIA DE P ROGRAM PREZENTAT INTRE O TIGAE SI UN TAMBAL , VA PUTETI NUMI JEFUITORII TVR = SPER SA NU FIE ADEVARATA INFORMATIA DE PE INTERNET = DACA E ADEVARATA EU O CONSIDER TILHARIE IN BUGETUL TVR SI NESIMTIRE CIND CERETI POPULATIEI SA COTIZEZE = PT CA FOLOSITI BANII PUBLICI S , SA NE PREZENTATI LA FIECARE PROGRAM PE ECRAN CUM ESTE PLATIT REALIZATORUL DE PROGRAM RESPECTIV = ROMANIA ESTE JEFUITA DE ABSOLUT TOATE INSTITUTIILE STATULUI PENTRU INBOGATIREA PE NEDREPT A UNOR NESIMTITI PROFITORI PRIN LEGI SPECIALE DE SALARIZARE SI PENSIONARE , LEGI NECONSTITUTIONALE -ABUZIVE -NEDREPTE -CRIMINALE PT. CA JEFUIESC BUGETUL , CAUZIND SUBFINANTAREA EDUCATIEI , INFRASTRUCTURII SI SANATATII , CAUZIND DIRECT SI INDIRECT MOARTEA A ZECI DE MII DE OAMENI = doresc accesarea jurnalului meu de activitati=***
  • Strudel Ioana Strudel Ioana
    Hai cu Ghiurco PDG propus. Merita si parlamentul cercetatilor penal acelasi tratament de care dau ei doavada. Ei pot respinge la infinit si Ghiurco poate fi propusa la infinit. Pana cedeaza ***.
    Zgabercea s-a intors mai e nevoie de psd-ist pdg si tvr intra in insolventa sigur. Multumim penalilor parlamentari pentru apocalipsa tvr, mai ales in an electoral!
  • Bulă Bulă
    Vreti sa treaca "propusul" CA in Parlament?
    Votati cu moldoveanca Irina Radu. Ea nu face parte din randul angajatilor (cum acuza cineva ca-i Monica). Ea e NUMITA politic (filozofie curata).

Trimite un comentariu

sus