Skip to main content

Contract de peste 16.000 de euro: RCS&RDS va furniza in urmatorul an televiziune digitala prin cablu catre BNR

 
Contract de peste 16.000 de euro: RCS&RDS va furniza in urmatorul an televiziune digitala prin cablu catre BNR
RCS&RDS, cel mai mare operator local de comunicatii prin cablu, va furniza catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) in urmatoarele 12 luni servicii de televiziune digitala pe cablu de fibra optica, contra sumei de peste 16.000 de euro (cu TVA), arata datele publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Contractul a fost semnat in 29 martie. La licitatie a mai depus oferta si UPC, al doilea mare operator local de comunicatii prin cablu.
Pachetul de canale digitale TV trebuie să cuprindă un număr de cel puțin 115 de programe diferite, iar furnizorul de servicii TV va trebui sa integreze in retea si canalul intern al BNR.
 
Din cererea de oferta: 
 
- Pachetul ofertat de canale digitale TV trebuie să cuprindă un număr de cel puțin 115 de programe diferite. Pachetul ofertat de canale va include obligatoriu toate canalele TV românești aflate în emisie și autorizate de CNA, având ca destinație audiența națională și municipiul București. De asemenea, oferta trebuie să fie conformă cu activitatea curentă a Băncii Naţionale a României, respectiv să cuprindă programe specializate  pe probleme economice şi de comunicare financiară, ştiri ce reflectă comunicarea media.
- Grila de programe va conține programe variate, din domenii precum știri, sport, știință.
- Modificările din grila de programe vor fi anunțate în timp util. De comun acord cu furnizorul, autoritatea contractantă poate înlocui, elimina sau adăuga noi programe din grila distribuită în rețeaua acestuia din urmă, prin solicitarea scrisă", se arata in documentatia de atribuire.
 
Valoarea estimata fara TVA a contractului, care se va incheia pentru 12 luni, a fost de 259.000 Lei si era impartita in 4 loturi:
 
- Valoare estimata Lot I Servicii de distributie semnal TV - Centrala BNR– 121.200,00 Lei fara TVA
- Valoare estimata Lot II Servicii de distributie semnal TV – CPPAS Bucuresti– 50.200,00 Lei fara TVA
- Valoare estimata Lot III Servicii de distributie semnal TV – Snagov, Str. Lacramioarelor Nr 88– 6.000,00 Lei fara TVA
- Valoare estimata Lot IV Servicii de distributie semnal TV – UPPAS Sinaia– 81.600,00 Lei fara TVA

Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut. RCS&RDS a castigat in fata UPC toate cele 4 loturi scoase la licitatie.
 

 

Publicitate
Autor: Adrian Vasilache petrisor.obaeyahoo.com

Trimite un comentariu