Skip to main content

Emisiunea Supravieţuitorul va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro

 
Emisiunea Supravieţuitorul va pune la bătaie un premiu de 100.000 de euro
100.000 de euro pentru cine supravieţuieşte. Show-ul Supravieţuitorul, pe care Pro TV îl pregăteşte, va pune la bătaie suma de 100.000 de euro. Premiul va reveni unuia dintre cei 18 concurenţi.
Publicitate
Pro TV a anunţat la sfârşitul anului trecut achiziţonarea formatului Survivor, un show de succes la nivel internaţional. Postul de televiziune a lansat deja înscrierile pentru show, iar caravana Supravieţuitorul a fost în mai multe oraşe din ţară. Ultimele două opriri ale Caravanei sunt la Iaşi, pe 9 aprilie, şi la Cluj Napoca pe 16 aprilie.

Survivor este un format care aparţine Castaway Television, iar PRO TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare pentru România.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bing bing
    faceti si voi un parteneriat cu acea companie care ofera audientele, probabil va este rusine sa le cereti mereu, asa am gasi si noi pe site audienetele care ne intereseaza
  • Iuli Iuli
    De ce nu postati audientele de luni? Sau sambata? De joi si vineri stiti sa postati.. *** sa postati doar cand Pro este pe 1? Ca si alt site, RV.
  • F F
    lumea are dreptate. ati inceput sa fiti prea selectivi cu audientele. aveati rubrice constante, pe care acum le postati cine stie cand. sper ca asta nu este rezultatul concurentei mai slabe pe care o aveti la capitolul asta in ultimile luni.
  • bing bing
    audientele de sambata, de la te cunosc de undeva si chefi la cutite, un top 10 va rugam!
  • Ne0 Ne0
    D-na Iulia Bunea: "Ultimele două opriri ale Caravanei este la Iași, pe 9 aprilie, și la Cluj Napoca pe 16 aprilie."
  • DjSteve DjSteve
    Audientele de sambata seara de ce nu le dati? A fost si meciul Barca - Real, si nu ati dat nimic. In ultima vreme, scrieti tot felul de stiri pe pagina, dar nu si cea care v-a consacrat, cu audientele posturilor tv. Naspa
  • Ne0 Ne0
    D-na Iulia Bunea: "Ultimele două opriri ale Caravanei este la Iași, pe 9 aprilie, și la Cluj Napoca pe 16 aprilie."
  • Marius Marius
    Sunteți un site de media şi nu ați dat audiențele de aseara cu Chefi la cuțite. Naşpa că trebuie să ne rugăm de voi.
  • mile mile
    si aseara antena a fost lider la comercial cu emisiunea chefi la cutite

Trimite un comentariu

sus