Skip to main content

Felix Tătaru, GMP: “Am în vedere schimbări de acționariat în viitor”

 
Felix Tătaru, GMP: “Am în vedere schimbări de acționariat în viitor”

Ce înseamnă retragerea lui Felix Tătaru de la conducerea executivă a GMP Advertising? Într-o declarație pentru Paginademedia.ro, fondatorul GMP (companie care împlinește 18 ani în acest an) spune că a renunțat la partea de management executiv, dar că se va ocupa, ca președinte, de “coeziunea grupului”.

Publicitate

O întrebare importantă: Vor fi schimbări în structura de proprietate a GMP, unde Felix Tătaru deține 100%..

Felix Tătaru:

“Am în vedere schimbări de acționariat în viitor, dar nu pot da detalii acum. Este prematur”, a răspuns Felix Tătaru pentru Paginademedia.ro. El nu a precizat în ce procent se va modifica acționariatul și nici cine va intra în structura companiei.

Felix Tătaru a menționat că viitoarea schimbare de acționariat nu are legătură cu retragerea din activitățile de management executiv.

Mutarea de acum ține strict de management, a precizat el.

Felix Tătaru, pentru Paginademedia.ro:

"Planul cu Andreea Nemens pentru poziția de director general al GMP Advertising îl aveam de mai mulți ani. Ea vine cu o perspectivă nouă, care să îmbogățească viziunea GMP.

Pentru mine este important ca eu să fiu implicat la nivelul grupului alături de ceilalți parteneri ai mei, în măsura în care pot să am o pălărie de integrator.

Să fii acționar într-o firmă e una, să fii în management este altceva. Eu m-am retras din management, iar acum, ca acționar în companii, mă ocup de coeziunea grupului. Este foarte important să îți dai seama când trebuie să lași locul cuiva.

În plus, din luna iunie voi prelua și poziția de la IAA (președintele la nivel global al International Advertising Association, n. a.)."

Planuri?

“Îmi propun, în locul managementului, să mă ocup mai mult de consultanță pentru clienții grupului. După atâția ani, am o perspectivă strategică valoroasă pentru businessurile lor. Chiar au fost clienți care mi-au cerut asta.

De altfel, rolul meu acum e mai mult de consultant. Managementul înseamnă ceva, consultanța e altceva,”, a mai declarat Felix Tătaru pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu