Skip to main content

FOTO. Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat după duelul Paul Ipate - Marcel Toader

 
FOTO. Ferma Vedetelor: Cine a fost eliminat după duelul Paul Ipate - Marcel Toader

„E bine să îți mai amintești câteodată că omul e un animal periculos!” sau „O să fie un duel pe cinste, cel mai bun va câștiga!”, acestea au fost câteva dintre gândurile cu care cei doi dueliști, Marcel Toader și Paul Ipate, au plecat la luptă la Ferma vedetelor, de la Pro TV. După două probe atipice, Marcel a pierdut duelul în fața lui Paul și a părăsit Ferma vedetelor.

Gongul a anunțat începerea primei probe, Ceasul, la care cei doi au trebuit să găsească pietrele cu litere pentru a compune pe tablă două cuvinte: Ferma vedetelor. Literele au fost împărțite în mai multe tăvi, de-a lungul unui traseu suspendat ce semăna cu un ceas. A fost o luptă de rapiditate și noroc, în care Paul a avut șansa de partea sa. El a reușit să formeze primul cuvintele și să sune clopoțelul.

Publicitate

Cea de-a doua probă, Statuile, a fost și cea decisivă. Cei doi au trebuit să stea nemișcați pe câte o piramidă, într-un picior, ținând în fiecare mână câte o lingură cu un ou. Ei au trebuit să țină mâinile la nivel orizontal și nu au avut voie să schimbe piciorul de sprijin. Cei doi dueliști au reușit să reziste peste 27 de minute în aceeași poziție. Marcel s-a dezechilibrat și a căzut de pe piramidă, pierzându-și locul în fermă: „În cele 27 de minute, eu nu am spus decât Tatăl nostru!”, a declarat Maria.

Săptămâna viitoare, marți, de la 20:30, vedetele-fermieri se vor pregăti pentru sărbătoarea Paștelui. Ei vor avea parte și de o surpriză: un concurent se întoarce în fermă. 

FOTO. Duelul Paul Ipate - Marcel Toader

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu