Skip to main content

FOTO Românii au talent, la ediţia a şaptea: Andi Moisescu a trimis în semifinală un număr de bike trial

 
Orban Barra Gabor
Orban Barra Gabor
A şaptea ediţie a show-ului Românii au talent a dus încă un concurent în semifinală după ce Andi Moisescu a apăsat butonul auriu. Pe scenă au evoluat numere care au prezentat talentul în diverse forme.
Publicitate
Cel care l-a impresionat pe juratul Andi Moisescu a fost un tânăr care a evoluat într-un număr de bike trail. ”Vreau să spun un singur lucru: avem o comunitate extraordinară de bikeri de trial şi mă bucur foarte tare să văd că, aproape în fiecare sezon avem câte un reprezentant şi mai bun. Aş vrea să dau un semnal pentru toţi cei care doresc să investească în acest sport şi vreau să fiu unul dintre marii susţinători ai acestei categorii. Drept pentru care, dragă Gabor Orban, te duci direct în semifinală!”., i-a spus Andi Moisescu concurentului.
Cine au fost concurenţii ediţiei a şaptea care au trecut în următoarea etapă:
Cei doi fraţi care formează grupul FL Brothers au dansat popping. Mişcările lor de dans electrizante le-au adus patru de DA. ”Am în cap toată istoria cinematografului mut, mi-aţi adus aminte de el şi asta mi-a plăcut. Sunteţi de acolo!”, a spus Florin Călinescu.
Andreea Mădălina Micu a cântat aseară melodia It’s oh so quiet şi a adus liniştea în sală. ”Bravo, Andreea! Foarte frumos ai cântat! Ai fost o surpriză foarte plăcută şi mă bucur că ţi-ai făcut curaj să vii şi să te vadă o ţară întreagă.”, a spus Andra. Andreea merge mai departe cu 4 de DA.
Alexandru Lică a prezentat un număr complex de dans, jonglerie şi pictură. ”Cred că ăsta este cel mai neaşteptat mix pe care l-am avut la Românii au talent. Artă sacră, jonglerie, pictură şi streetdance.”, i-a spus Andi Moisescu în momentul jurizării.
Florin Zgăvârdici a fost acompaniat aseară la orgă de prietenul său, Constantin Bardan, şi a interpretat melodia Ce mai faci, Maria?. A ridicat sala şi juraţii în picioare.
Cei 14 membri ai Ansamblului Ceatăra din Carei au adus dansul popular pe scenă şi au introdus în momentul lor şi câteva elemente la care juraţii nu s-au aşteptat.
Akikai team a prezentat aseară un numă de arte marţiale plin de forţă. ”Un moment plin de pasiunea voastră pentru acest sport, dar şi de dorinţa voastră de a ieşi în evidenţă în acest spectacol. V-a ieşit din plin.”. Akikai team a obţinut 4 de DA şi merge mai departe.
Trupa Artgenerator a adus la preselecţiile Românii au talent un moment de dans contemporan cu influenţe folclorice. ”Mi-a plăcut nervul cu care aţi dansat, pasiunea cu care aţi dansat şi cred că asta mă va ajuta să iau o decizie în ceea ce vă priveşte.”, a spus Andra. Cele patru concurente au obţinut 4 de DA şi merg în etapa următoare.
La doar 13 ani, Anamaria Picurici a cântat într-o manieră originală melodia Ups I did it again.
Antonio Piodi a dansat hip-hop aseară şi a demonstrat că este extrem de talentat şi expresiv, iar mişcările lui au ridicat sala în picioare. Încântat de moment, Florin Călinescu a spus: ”Întotdeauna, oamenii, când au de-a face cu un curent nou, sunt puţin uimiţi. Dar, cel mai important lucru este că ai umor şi, dacă ăsta se poate cupla cu dansul, pentru mine este suficient!”.
Ion Neamţu a imitat sunetele unor păsări şi animale. ”Eu zic că este suficient, data viitoare vino şi cu nişte desene, ca să înţelegem. S-ar putea să fie o diferenţă lingvistică. Eu îţi dau un DA în faza asta!”, a spus Florin. Concurentul merge mai departe în competiţie cu 4 de DA.
Alin Cubix a prezentat un număr de magie cu cărţi, în care a schimbat rolurile: juraţii au fost magicienii, iar el spectator. La final, Andi Moisescu a spus: ”A fost un moment foarte reuşit, e limpede. N-am simţit nevoia să mă întreb cum a făcut. La mine ăsta este lucrul cel mai important atunci când am un magician în faţă.”.
Ana Maria Christiana Doană a cântat melodia Iartă şi a creat un moment emoţionant, însă juraţii nu au considerat piesa ca fiind potrivită vârstei ei, aşa că au rugat-o să cânte o alta, acapella. ”N-ar fi fost rău să cânţi cu totul altceva...”, i-a spus Andra. Micuţa, de 11 ani, a interpretat melodia Hey mama.
Un concurent din Ruanda, unul din Togo şi cel de-al treilea din Zalău. Aceştia formează grupul Ikhaya band life, care a cântat aseară muzică africană la percuţie.
Zaharia Anne Marie şi Ramona Portase au prezentat un număr de dans contemporan şi contorsionism. Cele două fetiţe au fost graţioase, au transmis emoţie şi sensibilitate.
Cei doi membri ai trupei HHF au cântat o melodie hip-hop compoziţie proprie.
Eric Ţuţuianu a urcat pe scenă cu o mască pe faţă şi a prezentat un monolog dramatic. ”M-a bucurat să văd că m-a prins momentul, că am fost cu tine acolo în poveste. A fost o surpriză şi mai plăcută când ţi-ai scos masca.”, i-a spus Mihaela. Andra nu a fost convinsă de număr şi a acordat NU, însă Eric merge mai departe cu 3 de DA.
Barra Gabor Orban a prezentat un moment de bike trial, cu sărituri şi elemente care i-au ţinut pe toţi cu sufletul la gură. La final, atât publicul, cât şi juraţii s-au ridicat în picioare pentru a-l aplauda, iar Andi Moisescu a spus în momentul în care a apăsat butonul auriu: ”Vreau să spun un singur lucru: avem o comunitate extraordinară de bikeri de trial şi mă bucur foarte tare să văd că, aproape în fiecare sezon avem câte un reprezentant şi mai bun. Aş vrea să dau un semnal pentru toţi cei care doresc să investească în acest sport şi vreau să fiu unul dintre marii susţinători ai acestei categorii. Drept pentru care, dragă Gabor Orban, te duci direct în semifinală!”.
Cei patru membri ai trupei Melodi au interpretat melodia Nothing else matters la 4 instrumente: percuţie, contrabas, fluier şi ţambal şi au demonstrat că au muzica în sânge. Impresionată, Andra le-a spus concurenţilor: ”Mie mi se pare că e reţeta potrivită pentru Românii au talent şi exact ce-mi doresc să aud aici şi acum.”. Cu trupa Melodi ne revedem în etapa următoare a competiţiei, în care merge cu 4 de DA.
GALERIE FOTO.
  • Akikai team
  • Alexandru Lica
  • Alin Cubix
  • Ana Maria Christiana Doana
  • Anamaria Picurici
  • Andreea Madalina Micu
  • Anne Marie Zaharia si Ramona Portase
  • Ansamblul Ceatara din Carei
  • Antonio Piodi
  • Eric Tutuianu
  • FL brothers
  • Florin Zgavardici
  • Ikhaya band life
  • Ion Neamtu
  • Orban Barra Gabor
  • trupa Artgenerator
  • trupa HHF
  • trupa Melodi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Parca editia asta are ceva mai multe lucruri frumoase si nu se mai vede prostul gust sau mistocareala de cancan. Ne-am schimbat noi sau se schimba ceva in bine in emisiuni? Isi dau ei seama ca momentele de cancan nu mai sunt atractive? Se pare ca da.

Trimite un comentariu

sus