Skip to main content

In memoriam, Prince. The New Yorker, copertă inspirată de cea mai cunoscută piesă a artistului

 
In memoriam, Prince. The New Yorker, copertă inspirată de cea mai cunoscută piesă a artistului
Artistul Prince a încetat ieri din viaţă la vârsta de 57 de ani. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul acestuia din Paisley Park, un oraş din statul Minnesota.
Publicitate
Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al cântăreţului Yvette Noel-Schure, care a declarat pentru Associated Press că artistul a fost descoperit decedat în reşedinţa sa, scrie News.ro.

Prince a devenit un fenomen mondial în anii `80, popularizând muzica funk din Minneapolis, mai ales cu ”Purple Rain” (1984), adesea descris ca unul dintre cele mai bune albume ale tuturor timpurilor.

Revista The New Yorker îi va dedica artistului prima pagină din ediţia care va apărea săptămâna viitoare. De altfel, revista a şi publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu coperta, o imagine simplă, inspirată de cea mai cunoscută piesă a artistului, „Purple rain”. „În onoarea lui Prince, care a încetat astăzi din viaţă, iată coperta reviseti de săptămâna viitoare, „Purple rain”, de Bob Staake. ”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jiene, da-te prins! Jiene, da-te prins!
    Daca mai traia 10 ani, era numai bun de concert la Bucuresti sau Cluj. Acum, ca ma gandesc, nu vad de ce nu l-ar aduce peste 10 ani. Se aduc anul asta moastele lui Queen si ale Rihannei, cred ca ar merge si sa faca un featuring cu raposatul.
  • abdu rehab abdu rehab
    mai intai, DAVID BOWIE, apoi ALAN RICKMAN, acum PRINCE?????????

    nu pot sa cred ca am fost atat de prost sa dred ca 2016 va fi un an bun.....

    saracul PRINCE a murit PREA TANAR!!!! nu a apucat sa faca nici macar 60 de ani, si mai avea atatea cantece de compus si cantat!!!!! a murit PREA CURAND!!!!!
  • ștefan ștefan
    Qwerty aici ai Dreptate
  • qwerty qwerty
    nu canta manele, de-aia iuli n-a auzit de prince.
  • ștefan ștefan
    Ești tu sigur?
  • Iuli Iuli
    Cica era cantaret, ciudat, nimeni nu-l asculta.

    Vorba aia, "De morti numai de bine"

Trimite un comentariu

sus