Skip to main content

În puii mei începe astăzi mai devreme. Manelistul Adrian Minune, invitat special

 
În puii mei începe astăzi mai devreme. Manelistul Adrian Minune, invitat special

Emisiunea În puii mei, realizată de Mihai Bendeac, va începe astăzi mai devreme. Producţia a fost programată de Antena 1 de la ora 20.00 şi se va termina la 21.30, exact când începe meciul Steaua - Dinamo, din Cupa României, difuzat de Pro TV, Dolce Sport şi Digi Sport.

Publicitate

Adrian Minune este invitatul special al celei de-a şasea ediţii a emisiunii într-un scheci inspirat din celebra peliculă „Singur acasã”.

La rândul său, Bendeac a reinterpretat o mulţime de scene din film, iar manelistul va putea fi urmãrit în rolul copilului uitat acasã de cãtre pãrinţi.

Aşa cum era de aşteptat, cei doi bandiţi ce urmeazã sã fie puşi în tot felul de situaţii comice sunt Roby Roberto şi bunul sã prieten, Malone. În încercarea lor de a jefui o locuinţã, aflã imediat, pe propria lor piele, cã „ãsta nu e orice fel de copil, e un copil minune”.

Scena duşului nu putea lipsi nici ea: „Mi-am fãcut duş, mi-am spãlat fiecare parte de câte trei ori, am consumat aproape un gram de gel de duş!”, a spus Adrian Minune.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    mariane , ce te deranjeaza daca nu te uiti la antena
  • marian marian
    De frica ca pro vor face audienta fiintele de la antenuta au mutat mai repede mizeria lor de emisiune , mai aduce si romi si manelisti lui peste jalnic

Trimite un comentariu

sus