Skip to main content

Monica Ghiurco, propusă a doua oară pentru funcţia de şef al TVR

 
Monica Ghiurco
Monica Ghiurco
Consiliul de Administraţie (CA) al Televiziunii Române (TVR) a decis să o propună, pentru a doua oară, pe Monica Ghiurco pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice, cu şapte voturi favorabile, faţă de cinci voturi, cât a obţinut Irina Radu, anunţă News.ro.
Publicitate

Un membru al Consiliului s-a abţinut de la vot.

În plus, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Monia Ghiurco a fost împuternicită de Consiliul de Administraţie pentru a asigura derularea activităţii televiziunii publice.

În 11 aprilie, plenul reunit a respins prima candidatură a Monicăi Ghiurco pentru funcţia de preşedinte-director general al televiziunii publice. Aceasta nu a obţinut în plenul celor două Camere numărul necesar de voturi pentru numirea în funcţie, anume 272. Monica Ghiurco primise, în prealabil, aviz negativ din partea Comisiilor de Cultură reunite ale Parlamentului.

Noul Consiliu de Administraţie al TVR este format din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Oana Stănciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal , Ruxandra Garofeanu, Valeriu Hadji-Culea, Raico Cornea, Christel Ţopescu, George Orbean, Teodor Gabriel Giurgiu, Monica Ghiurco.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ce PNL, PSD, ALDE? Cine sunt astia? Monico, ce-ti mai place si tie shaorma.. Cu TVR-ul tau cu tot!
  • @ Horea & Catalin Monica e sustinuta de ALDE :))) Al de SRI.... Ceea ce nu ar fi rau daca incearca sa redreseze TVR.
  • @looseri "Crestinii" nu se lasa pana nu scriu un comentariu otravit.
  • @catalin

    PSD-ul nu se lasa pana "nu o baga" pe doamna pesedista.
    Intelegi?

Trimite un comentariu

sus