Skip to main content

Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, principalul subiect al presei: PNL s-a predat lui Predoiu

 
Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, principalul subiect al presei: PNL s-a predat lui Predoiu

Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, este principalul subiect tratat pe prima pagină de ziarele de astăzi.

"PNL s-a predat lui Predoiu" (EVZ), "Liberalii nu nimeresc cu nici un chip Primăria" (România liberă), "PNL a ajuns la candidatul cu nr. 4 în 4 luni" (Jurnalul Național) și "Culisele desemnării lui Cătălin Predoiu în locul lui Marian Munteanu" (Adevărul), titrează principalele publicații cotidiene. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, fragmente din articolele scrise de ziare despre propunerea PNL pentru fotoliul de primar al Bucureștiului. 

Adevărul:

"Cătălin Predoiu, premierul din umbră al PNL, a fost scos la lumină de partid, ca soluție de sacrificiu pentru Primăria Capitalei. Marian Munteanu a fost forțat să se retragă, pe motiv că trecutul său tumultuos eclipsează orice program electoral"

Evenimentul zilei:

"Liberalii l-au forțat pe președintele organizației de București să candideze la Primăria Generală. Cu vocea tremurândă, Cătălin Predoiu și-a asumat bătălia. El și l-a luat aliat pe Ciprian Ciucu, căruia i-a promis funcția de viceprimar. Marian Munteanu a încasat ultimele lovituri și a ieșit din scenă amenințând."

Jurnalul Național: 

"Confruntat cu trecutul în care simpatiza Mișcarea Legionară și cultul căpitanului Corneliu Zelea Codreanu, Marian Munteanu s-a retras, ieri, din cursa pentru Primăria Capitalei. Munteanu a intrat în competiție pe nepusă masă după retragerea lui Ludovic Orban. Care i-a urmat lui Cristian Bușoi, candidatul de start al liberalilor."

Rubrica Presa de azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secțiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu