Skip to main content

Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, principalul subiect al presei: PNL s-a predat lui Predoiu

 
Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, principalul subiect al presei: PNL s-a predat lui Predoiu

Noua propunere a PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, este principalul subiect tratat pe prima pagină de ziarele de astăzi.

Publicitate

"PNL s-a predat lui Predoiu" (EVZ), "Liberalii nu nimeresc cu nici un chip Primăria" (România liberă), "PNL a ajuns la candidatul cu nr. 4 în 4 luni" (Jurnalul Naţional) şi "Culisele desemnării lui Cătălin Predoiu în locul lui Marian Munteanu" (Adevărul), titrează principalele publicaţii cotidiene.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, fragmente din articolele scrise de ziare despre propunerea PNL pentru fotoliul de primar al Bucureştiului.

Adevărul:

"Cătălin Predoiu, premierul din umbră al PNL, a fost scos la lumină de partid, ca soluţie de sacrificiu pentru Primăria Capitalei. Marian Munteanu a fost forţat să se retragă, pe motiv că trecutul său tumultuos eclipsează orice program electoral"

Evenimentul zilei:

"Liberalii l-au forţat pe preşedintele organizaţiei de Bucureşti să candideze la Primăria Generală. Cu vocea tremurândă, Cătălin Predoiu şi-a asumat bătălia. El şi l-a luat aliat pe Ciprian Ciucu, căruia i-a promis funcţia de viceprimar. Marian Munteanu a încasat ultimele lovituri şi a ieşit din scenă ameninţând."

Jurnalul Naţional:

"Confruntat cu trecutul în care simpatiza Mişcarea Legionară şi cultul căpitanului Corneliu Zelea Codreanu, Marian Munteanu s-a retras, ieri, din cursa pentru Primăria Capitalei. Munteanu a intrat în competiţie pe nepusă masă după retragerea lui Ludovic Orban. Care i-a urmat lui Cristian Buşoi, candidatul de start al liberalilor."

Rubrica Presa de azi este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto):

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus