Skip to main content

Procesul de şantaj Antena - RCS, aproape de final. Procurorii au cerut închisoare cu executare

 
Procesul de şantaj Antena - RCS, aproape de final. Procurorii au cerut închisoare cu executare

Procesul de şantaj în care sunt judecate persoane din conducerea Antena Group este aproape la final. Astăzi au fost pledoariile finale ale acuzaţilor şi ale procurorului de caz. Instanţa rămâne în pronunţare după acest ultim termen al procesului, urmând să fie stabilită o dată exactă pentru anunţarea sentinţei.

Publicitate

Procurorul a cerut o pedeapsă de închisoare cu executare, potrivit Digi 24, precum şi amendă penală pentru Antena 3 SA şi Antena Group, societăţi judecate de asemenea în acest dosar.

Potrivit Adevărul.ro, procurorul de caz a cerut schimbarea încadrării juridice în cazul Antena 3 şi Antena Group şi a cerut reţinerea infracţiunii de şantaj nu doar cea prevăzută de Codul Penal, ci şi varianta prevăzută de Legea 78/2008 privind combaterea infracţiunilor de corupţie. Este vorba de infracţiunea de şantaj în legătură cu fapte de corupţie, mai exact, o infracţiune agravantă.

Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, este judecat sub acuzaţia de şantaj a unui om din conducerea RCS&RDS, pe care l-ar fi obligat să introducă în grila digitală Digi TV posturile grupului de media. În acelaşi dosar sunt judecaţi pentru complicitate la şantaj Camelia Voiculescu, preşedintele grupului de presă, şi Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mara mara
    foarte normala decizia!
  • qwerty qwerty
    canalele trustului Intact au fost, sunt si vor ramane in grila digital a RCS pentru ca in acea grila RCS este obligata sa introduca toate canalele din lista must carry. Este vorba de grila de satelit, de acolo au fost scoase programele Intact.
  • MariusONC MariusONC
    @Cata: Nu-mi plâng de milă și stai ușor, calmează-te. Ceva, vreun distonocalm?
  • Cata Cata
    MariusONC, du-te si plange-ti de mila cot la cot cu antenistii si, incercati sa spalati oamenii pe creier in continuare, banuiesc ca tu stii cel mai bine sau macar foarte bine cum e sa fi spalat pe creier de Gadea, Badea si agramatul Ciuvica! DNA si celelalte institutii si-au facut treaba foarte bine in dosarul asta si toata lumea stie asta, mai putin cei spalati pe creier! Inchisoare pentru toti cei care au santajat si bravo RDS ca a scos canalele de pe Digital, sa le scoata si de pe Analogic, ca nu se supara nimeni
  • MariusONC MariusONC
    După cum spuneam, baieții din sistem vor să ingroape Antenele prin sentințe, amenzi CNA şi daune morale, iar poporul aplaudă. Justiția independentă şi statul de drept, da?

Trimite un comentariu

sus