Skip to main content

Programe de Paşti la TV. Slujba de înviere, ediţie specială Clipa de fericire sau Chefi la cuţite, cu preparate de sărbătoare

 
Programe de Paşti la TV. Slujba de înviere, ediţie specială Clipa de fericire sau Chefi la cuţite, cu preparate de sărbătoare
Ce pregătesc principalele televiziuni în zilele de Paşti? Slujba de înviere se va vedea sâmbătă, în direct, la Pro TV, Antena 1 şi TVR. Pro TV va difuza ultima parte din faimoasa serie Iisus din Nazareth, dar şi emisiunea Clipa de fericire, prezentată de Amalia Enache.
Publicitate
 
Paginademedia.ro prezintă în continuare cum vor arăta, în zilele de Paşte

Vineri, 29 aprilie

Pro TV

17.00 - Iisus din Nazareth, partea a V-a

20.30 - Prima ediţie live a show-ului Românii au talent.

Antena 1

17.00 - Ediţia specială “Acces Direct” din Vinerea Mare, de la ora 17.00, cu povestea unor oameni speciali, precum cea a preotului Mihail Milea. Cum i-a salvat părintele pe aceşti oameni, telespectatorii vor afla în Vinerea Mare. În aceeaşi ediţie, vor fi prezentate poveştile unor oameni nevoiaşi, care au nevoie de ajutorul semenilor pentru o viaţă mai bună. De asemenea, telespectatorii vor afla cum îşi va petrece Valentina Pelinel ultimele sărbători singură, înainte de venirea pe lume a fiului ei.

TVR 1

18.50 - Va difuza, astăzi, de la 18.50 o ediţie specială a emisiunii Universul Credinţei - Prohodul Domnului, transmis în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti.

Sâmbătă, 30 aprilie

Pro TV

20.30 - Postul a programat ultima parte din faimosul serial Iisus din Nazareth, din 1977.

22.00 - o nouă ediţie din emisiunea Clipa de fericire, prezentată de Amalia Enache. Emisiunea a avut toamna trecută câteva difuzări, iar acum Pro TV va difuza încă două episoade, unul sâmbătă iar al doilea duminică.

23.45 - Slujba de înviere

Antena 1

20.00 - În seara de Înviere Antenei 1 va difuza o nouă ediţie a emisiunii “Te cunosc de undeva!”. Cine va urca pe scena show-ului: Lady Gaga, Lidia Buble, Maria Dragomiroiu, Linda Perry de la 4 Non Blondes, Charlie Puth & Wiz Khalifa, Missy Elliott, Ace Frehley, solistul trupei Kiss, Zaz şi Patti LaBelle .

22.30 - După “Te cunosc de undeva!”, Antena 1 va transmite începând cu orele 23.30 Slujba de Înviere.

TVR 1

18.00 Exclusiv în România, o ediţie în care Cristian Tabără şi echipa sa ajung în Maramureş. Va fi prezentată Biserica din Deal din Ieud, aflată în patrimoniul mondial UNESCO, dar şi un meşteşug vechi păstrat în sat: prelucratul cânepii.
Cum se bate cânepa, cum se toarce fuiorul, ce operaţiuni presupune procedeul de prelucrare a cânepii vom vedea din demonstraţia făcută la Muzeul Etnografic al Familiei Pleş, din Ieud, situat la baza dealului unde se găseşte cea mai veche biserică de lemn din Maramureş. Muzeul este amenajat în cadrul unei foste gospodării ţărăneşti, veche de circa 200 de ani şi cuprinde o colecţie de obiecte de port popular şi unelte specifice acestei zone.
 
Tot la Exclusiv în România, Moş Pupăză, meşter renumit în zonă, vorbeşte despre secretul porţilor maramureşene. Jurnalista Lorelei Mihală ia lecţii despre cum se ţes covoarele în Maramureş şi, tot în această ediţie, pregătim masa de Paşti, în stil tradiţional, la Botiza. De pe masa de Paşti pregătită de maramureşeni nu lipsesc: friptura de miel, ciorba şi umplutura de miel, cozonacul, pasca şi, bineînţeles, ouăle înroşite cu coji de ceapă.

23.50 - Slujba de Înviere, transmisă în direct de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti

Duminică, 1 mai

Pro TV

20.30 - Ediţie Ferma vedetelor, episodul 24, în care Octavian Strunilă este cel intrat la duel, iar duminică acesta îşi va alege oponentul.

22.00 - Clipa de fericire, emisiune cu Amalia Enache.

Antena 1

20.00 - În prima zi de Paşti, Vasile Muraru şi Valentina Fătu au… “Chef de râs”, de la ora 20.00, la Antena 1. Momentele umoristice pregătite de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale susţinute de invitaţii lor, Alina Eremia, Pepe, Irina Loghin, Fuego, Jo, Viorica şi Ioniţă din Clejani.
 
22.30 - De la ora 22.30, telespectatorii Antena 1 au parte de „Bravo, România!”

TVR 1

15.00 - Ediţie specială de Paşti Politică şi delicateţuri. Mircea Dinescu va ciocni un ou roşu cu... Cezar Ouatu.

23.20 - Concert Alessandro Safina, duminică, 1 mai, 23.20 - Alessandro Safina a readus la Bucureşti parfumul Toscanei şi versurile romantice ale celor mai cunoscute melodii italiene. Interpretul hitului „Luna” a fost primit cu aplauze de publicul român, care a savurat fiecare moment muzical susţinut de artist.

Luni, 2 mai

Pro TV

18.00 - Ediţie specială a emisiunii Ce spun românii, prezentată de Cabral. În ediţia de luni confruntarea va fi între mămici şi tătici celebri. Dana Rogoz – capitan, Oana Cuzino, Nicolle Stanese si Corina Bud, va lupta pentru organizatia World Vision si va infrunta echipa tăticilor, reprezentata de Catalin Maruta – capitan, Dan Cruceru, Razvan Fodor si Adi Sina. Taticii vor lupta pentru fundatia MagiCAMP.
 
20.30 - Pro TV va difuza finala Bake Off România, în care Irina, Daniel şi Robert vor lupta pentru marele premiu.

Antena 1 -

8.00 - În ediţia specialã „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, difuzatã luni, 2 mai, de la 08:00, la Antena 1, Horia Brenciu vrea sã le ia locul matinalilor.

Printre invitaţii care le mai calcã pragul îndrãgiţilor matinali se numãrã Oana Sârbu, care va susţine un mic recital alãturi de Horia Brenciu şi orchestra, Lidia Buble, Nelu Ploieşteanu şi Mihai Constantinescu, dar şi Sorin Bontea, Florin Dumistrescu şi Cãtãlin Scãrlãtescu.

20.30 - A doua zi de Paşte, de la ora 20.30, în ediţia „Chefi la cuţite” difuzată de Antena 1 de la 20.30, cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu îşi unesc forţele pentru un meniu de Paşte, la jurizare vor fi Nea Mărin şi invitaţii lui printre care Liviu Vârciu, Edi Stancu, Coana Miţa.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mileu mileu
    ***
  • mile mile
    iuli, pt ca ei nu au nimic special in afara de, turcisme , dar antena are cele tari emisiuni si nea marin miliardar , 4 zile frumoase
  • Iuli Iuli
    DE CE NU DATI SI PROGRAMUL KANAL D?
    Trebuia programul ANTENA 1, PROTV si KANAL D, nu tvr1. Cine se mai uita la tvr? emisiuni neinteresante

Trimite un comentariu

sus