Skip to main content

Reprezentanții Adevărul, despre perchezițiile la trustul de presă: Ancheta DIICOT nu vizează Adevărul Holding

 
Reprezentanții Adevărul, despre perchezițiile la trustul de presă: Ancheta DIICOT nu vizează Adevărul Holding
„Ancheta efectuată de DIICOT asupra omului de afaceri Cristian Burci nu vizează Societatea Adevărul Holding sau vreuna dintre mărcile deținute de acesta”, au menționat reprezentanții trustului de presă într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro la câteva ore după ce patronul ziarului, Cristian Burci, a fost ridicat de DIICOT. 
 
Reamintim că procurorii DIICOT l-au ridicat pentru audieri pe omul de afcaeri Cristian Burci într-un dosar suspectat de delapidarea fabricii de vagoane Romvag Caracal. 
 
 

Comunicatul integral, în continuare:

Publicitate

Precizări privind anchetele efectuate astăzi, de procurorii DIICOT OLT, la sediul Adevărul Holding

Astăzi, miercuri 27 aprilie, procurorii DIICOT efectuează, în Bucureşti şi în Caracal, patru percheziţii domiciliare şi alte două la sedii ale unor firme, printre care și sediul Adevărul Holding. În dosarul în baza căruia sunt făcute aceste percheziții sunt vizate 10 persoane, printre care şi omul de afaceri Cristian Burci, patronul Societății Adevărul Holding.

Ancheta efectuată de DIICOT asupra omului de afaceri Cristian Burci nu vizează Societatea Adevărul Holding sau vreuna dintre mărcile deținute de acesta, cum ar fi ziarele Adevărul, Click!, revistele Historia, Dilema Veche precum și restul publicațiilor din Adevărul Holding.

Ancheta în cauză vizează foste afaceri ale domnului Cristian Burci, afaceri din cu totul alt domeniu, anume cel feroviar, afaceri pe care domnul Cristian Burci le-a înstrăinat înainte de a achiziționa societatea Adevărul Holding în vara anului 2012.

Reamintim faptul că Societatea Adevărul Holding se află în insolvență încă de la sfârșitul anului 2012, motiv pentru care, în conformitate cu legislația în vigoare, întreaga activitate financiară este strâns monitorizată de instituții precum ANAF, Societăți de Reorganizare, Comitetul Creditorilor, etc

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu