Skip to main content

Televiziunea Money News a lui Mohammad Murad se va lansa în această lună. Ce grilă va avea televiziunea

 
Televiziunea Money News a lui Mohammad Murad se va lansa în această lună. Ce grilă va avea televiziunea
Mohamad Murad_ Foto Business Magazin

Televiziunea de business Money News se va lansa în această lună, au declarat reprezentanți ai postului, în fața membrilor CNA. Aceștia s-au prezentat în fața forului audiovizual, în frunte cu Horia Alexandrescu, reprezentant al postului, și au cerut autorizarea studioului pentru a începe emisia, precum și modificarea acționariatului și a structurii de programe. Solicitarea vine cu câteva săptămâni înainte să se împlinească un an de când M&M Channel a primit licența pentru postul de business.  

Publicitate

Potrivit notei depuse la CNA, postul va fi disponibil în rețeaua Telekom și INES.

Televiziunea va avea mai puțin conținut decât s-au angajat inițial reprezentanții postului. Jurnalistul Horia Alexandrescu, cel care a reprezentat postul în fața CNA: „Noi am negociat cu mai mulți parteneri, nu-au legat lucrurile. Atunci am trecut la o grilă mai restrânsă. Vrem să-i dăm drumul până pe 28 aprilie.

De atunci au început negocierile cu niște parteneri. (...) Situația economică a generat toată conjunctura actuală.”

„Dan Apostol și Constantin Rudnischi rămân în grilă”, a mai spus acesta. 

Emisiuni din grila de programe: 

Luni - Vineri - în intervalul 7.00 - 16.00 vor fi reluări

16.00 - 16.30 - Money News cu Ramona Gheoca

16.30 - 17.30 - Înțelege Piața cu Rudi

17.30 - 18.30 - Europa cu Dan Apostol

18.30 - 19.30 - Ora de Business cu Andreea Negru

19.30 - 20.00 - Money News cu Ramona Gheoca

20.00  - 21.00 - Cafeneaua Politică cu Horia Alexandrescu

În weekend, va fi o oră de emisiune, Smart Living cu Luisa Rogojeanu. În rest, postul va difuza reluări. 

Money News este operată de societatea M&M CHANNEL SRL, ai cărei asociaţi erau: Triumf Construct SA – 90% şi Basarab Mihaela Anca – 10%.
 
Acţionarii Triumf Construct SA: Murad Mohammad – acţionar principal – 99.987% şi Păun Elena – 0.013%.
 
În noua variantă, aprobată astăzi de CNA, |Triumf Construct își păstrează cele 90%, însă iese Basarab Mihaela Anca, fiind înlocuită de Zdrobiș Elena Cosmina. Aceasta apare ca director de marketing, pe site-ul lanțului hoterlier deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, Phoenicia Hotels Resorts. 
 
CNA a aprobat în aprilie 2015 acordarea unei licențe audiovizuale prin satelit pentru postul de business Money News omului de afaceri Mohammad Murad, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
 
La momentul respectiv, parte din echipa The Money Channel, post care s-a închis, urma să se alăture proiectului. Tot atunci, aceștia spuneau că televiziunea urma să fie lansată în câteva săptămâni, însă nu s-a întâmplat.
 
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Apar tot mai multi penibili,care insa sigur au interese ascunse,ca altfel nu au cum sa faca cel mai mic profit.
  • la doua shaorme primiti o analiza economica gratuita facuta de cei mai buni experti din lume. acceasi reteta expirata de la TMC doar ca acum nu mai exista contractele pe sub masa cu statul si nici echipa de profesionisti din spate care tinea de fapt postul in viata. presa penala...
  • Spalarea de bani e la moda, mai ales in an electoral... apreciez Digi ca nu umple grila cu mizerii... cat despre Telekom baga orice daca I se plateste... poate il vedem si pe Orange TV, platforma campioana la umpluturi

Trimite un comentariu