Skip to main content

FOTO. Trei concurenţi au rămas în finala Bake Off România

 
FOTO. Trei concurenţi au rămas în finala Bake Off România

Au pornit cinci şi au mai rămas doar trei după semifinala de aseară a show-ului Bake Off România. Irina, Mihaela, Robert, Adrian şi Daniel au fost cei care au ajuns până în semifinală, însă Adrian şi Mihaela au fost eliminaţi din cortul Bake Off România.

Publicitate

În ediţia show-ului concurenţii s-au „luptat” în preparate franţuzeşti. Claufoutis cu pere, unul dintre cele mai populare deserturi din Franţa, Kouglof, un cozonac tradiţional ce se serveşte duminica la micul dejun, mini tort cu mousse de fistic şi ciocolată albă decorat cu macarons, creme-brulee sau Madeleines cu apă de trandafiri şi ciocolată au fost produsele prezentate juraţilor Alex Stan, Simona Pope şi Tudor Constantinescu.

Preparatele nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor juraţilor: „Sunt foarte supărată pe toţi! Este prima probă, nu trebuie să vă demoralizaţi, mai aveţi timp să recuperaţi, dar de acum înainte, pentru cel care pierde teren s-a terminat!”, a spus Simona. Chiar dacă au început cu stângul, la prima probă au reuşit să se remarce Irina cu preparatul Claufoutis, iar Mihaela a fost salvată de macarons, pe care le-a pregătit perfect: „Eu îţi dau nota 10 pentru cum ţi-au ieşit!”, i-a spus Tudor.

Proba tehnică a fost aleasă de Alex: tort Frasier.
Proba de creativitate a adus în cortul Bake Off România de Francois Saint-Paul, ambasadorul Franţei în România. El a venit special pentru a da tema probei de creativitate: ecler pe tema La vie en rose. Concurenţii au avut de pregătit 12 ecleruri de 8 centrimetri cu trei variante de compoziţii şi trei variante de decor.
Irina a reuşit să câştige ultima insignă de cofetarul săptămânii din cortul Bake Off România, iar alături de ea, în marea finală, a fost ales şi Dan.
Robert, Mihaela şi Adrian au fost propuşi la proba eliminatorie, unde au avut de reinterpretat croissantul. Robert a reuşit să obţină ultimul loc în marea finală, iar Adrian şi Mihaela au părăsit competiţia pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România.

Săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, se va juca finala Bake Off România în care marele premiul este de 25.000 de euro.

Galerie foto. Semifinala Bake Off

  • Daniel, Irina şi Robert, în finala bake Off România

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus