Skip to main content

Afirmaţiile lui Buzdugan şi Morar, în vizorul Consiliului pentru Combaterea Discriminării. Au fost chemați să dea explicații

 
Afirmaţiile lui Buzdugan şi Morar, în vizorul Consiliului pentru Combaterea Discriminării. Au fost chemați să dea explicații

Glumele deplasate făcute de Buzdugan şi Morar la adresa cetăţenilor din Congo nu i-a lăsat indiferenţi pe membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Publicitate

CNCD s-a autosesizat ieri în cazul afirmaţiilor ofensatoare făcute. săptămâna trecută, de cei doi realizatori de la Radio ZU la adresa suporterilor congolezi prezenţi la amicalul România-Congo.

Potrivit informaţiilor Paginademedia, Colegiul director al CNCD a decis să se autosesizeze având în vedere faptul că până la acest moment instituţia nu a primit nicio reclamaţie în acest caz.

Buzdugan şi Morar au fost citaţi să se prezinte luni, 6 iunie, la CNCD pentru a da explicaţii cu privire la afirmaţiile făcute pe 26 mai la matinalul de la Radio ZU. 

Cazul va fi analizat și de Consiliului Naţional al Audiovizualului, care a primit mai multe sesizări. Dacă ieri erau în jur de 25, astăzi numărula crescut la peste 30 (detalii, AICI)

Vă reamintim câteva dintre "glumele" deplasate făcute de Buzdugan şi Morar în matinalul de la Radio ZU, din 26 mai:

  • Noi îl avem pe Father Chicken, ei îl au pe Father Monkey.
  • Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe.
  • Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.
  • Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță.
  • La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.
  • Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.
  • Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci…

Fragmente din matinalul de la Radio ZU pot fi ascultate AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu