Skip to main content

Buzdugan și Morar, reclamați la CNA pentru “glumele” cu Congo: maimuțe, macaci, gorilieni, urangutani

 
Buzdugan și Morar, reclamați la CNA pentru “glumele” cu Congo: maimuțe, macaci, gorilieni, urangutani

AUDIO. Mihai Morar și Daniel Buzdugan au fost reclamați la CNA pentru ce au spus după meciul România – Congo. “Maimuțe”, “urangutani”, “macaci”, “primate” au fost termenii în care s-au exprimat cei doi realizatori de la Radio ZU despre cei din Congo, într-o serie de “glume”, din care prezentăm o selecție.

“Domnii Mihai Morar si Daniel Buzdugan au folosit nenumarate remarci rasiste la adresa selectionatei Congoleze. Am facut o sesizare la CNA si apoi am decis sa vad daca au ascultat si altii emisiunea. S-au mai trimis cu siguranta si alte sesizari”, după cum ne-a scris un cititor Paginademedia.ro.

Publicitate

“Glumele” au fost făcute în emisiunea Morning Zu din 26 mai. Ce au spus Buzdugan și Morar:

 • Noi îl avem pe Father Chicken, ei îl au pe Father Monkey.
 • Cei din Congo au venit cu 8.000 de maimuțe, au fost susținuți de 8.000 de maimuțe. Zicem de maimuțe pentru că pregătim ceva cu maimuțe la Radio ZU.
 • Galeria lui Congo se cheamă Coadă de maimuță. La intrările în stadionul unde s-a ținut meciul cică era o coadă de maimuțe, n-ai văzut așa ceva.
 • Care e diferența între antrenorul nostru și cel din Congo: Tata Puiu crede în Dumnezeu, antrenoul lui Congo crede în Cimpanzeu.
 • Au jucat cu gorilienii, practic. Să faci 1-1 cu gorilienii nu-i de ici, de colo. Ăia au mușchi, se ascund prin copaci…
 • Mâna la piept toată lumea, pentru imnul statului Congo. Hai, toate maimuțele laba la blană! Cum la noi e mâna la piept, la ei e…
 • Avem și declarațiile câtorva fotbaliști.

Tătărușanu: Of, of, of, of/Mor toți dușmanii/Că eu fac egal/Cu urangutanii

Torje: Sunt vitezoman al dracu/Nu mă-ntrece nici macacu’.

 • Am vorbit cu Ne-a Puiu, cu Father Chitken și l-am întrebat: tătuțule, ce s-a întâmplat? Buzdugan, știi că eu fac alergie la maimuțe. El nu suportă maimuțele.
 • Aseară, Naționale României a fost deprimată, nu?
 • Zice Nea Puiu: stăteam pe băncuță, acolo – pe băncuța de rezerve – pupam iconițele într-un colț. Alibec mânca o banană, pe bancă, să-i dea energie. Denis Alibec, de la Astra. La un moment da – zice tata Puiu – văd cu coada ochiului un macac. Jas sare pe Alibec. Eu mă sperii și strig – Macac pe Alibec! Macac pe Alibec! Prepeliță cred că și el avea o maimuță, că striga: și eu, și eu!
 • Dacă n-ar fi fost incidentul cu acest primate, noi nu am fi fost atât de deprimate.

AUDIO. Înregistrarea fragmentului cu Buzdugan și Morar:


 


Record music with Vocaroo >>

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Una peste alta ..cei doi ar trebui frumusel scosi din grila de programe a Radoia ZU..eu personal ..nu mai ascult asa ceva..si am sa recomant INSISTENT apropiatilor sa faca la fel.pana cand cei doi dispar total din aceasta activitate.Boicot fratilor..boicot TOTAL..la tot ce inseamna Intact..
 • voi scoate din grila de programe radio de la masina radio zu si invit pe toti cei care sunt sictiriti de acest post *** si de cei doi prezentatori de *** sa faca la fel
  DA, SI EU SUNT MAIMUTA!
 • la ce va asteptati de la un osan prost si un moldovean opincar - care s-au si miticanizat intre timp, deci *** la puterea 3
 • Din troaca trustului din care provin ce putea ieși?
  I-am ascultat o vreme dar, când am început să primesc lecții de viață de la ei, care nu făceau decât să se prostitueze intelectual, i-am lăsat în durerea lor. Așa trebuie să faceți și voi, nu-i mai ascultați. E simplu.
 • Cat mai lasati *** astea la Radio si TV? Nu ma refer doar la Morar si Buzdugan, ci si la Mircea Badea si la toate emisiunile cu impact negativ asupra oricui urmareste astfel de programe. CNA-ul stie despre ineptiile aparute? Nu ia nicio masura? Le-as inchide emisiunea pur si simplu si le-as da o amenda de-aia sa-i doara. Am scos din grila de programe toate posturile din trustul Intact.
 • SE SCRIE chicken - NU Chitcken Chitken ... dle Petrişor, de 3 ori scris, de 3 ori alta varianta si mai gresita...
 • I-am ascultat si eu in dimineata aceea. Mi s-a parut atat de ofensator la adresa persoanelor de culoare incat as fi depus eu o reclamatie la CNA . Cu vreo 2 saptamani inainte au jignit teribil femeile, care cum sunt din ce judet parca.
  Atat le poate intelectul ce sa le faci. In mod normal ar fi trebuit sa intervina producatorul emisiunii sa ii opreasca.
  Ironia sortii e ca aproape in fiecare emisiune ne invata cum sa circulam , cum sa parcam, cum sa ne comportam desi chiar ei au un limbaj de pe la periferia societatii. Dar ce pretentii sa avem ***
 • Zorele, acum nu le iau apărarea ăstora doi, cu toate că nici eu nu știu cine-i ascultă, dar ai ascultat cumva Radio Impuls? Să vezi acolo matinal. Ce-i din Cluj e bun, e perfect, ce-i din București e... ***. Deja mi-e scârbă să mă mai și gândesc la „dumele” ălora, chiar dacă, recunosc, atât de jos încă n-au ajuns...
 • astia doi, jugaru, cei de la emisiunea ai de doi bani de la b1...imi scapa numele...aia cu bebelusele -apropo, oare dc le-o fi zicand bebeluse, ca pe mine ma duce gandul la ***...ca ce altceva stiu sa faca bebelusii- sunt cei ma mediocrii si mai jalnici din radio-tv, din toate pdv. nu stiu cine naiba ii angajeaza si pe astia...cei ce o fac, sunt rupti de realitatea audientelor.

Trimite un comentariu