Skip to main content

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, difuzată de Pro tv şi Dolce Sport 1

 
Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, difuzată de Pro tv şi Dolce Sport 1

Finala Ligii Campionilor, disputată de Real Madrid şi Atletico Madrid, va fi transmisă sâmbătă, 28 mai, de la ora 21:45, în direct la Pro TV şi Dolce Sport 1.

Publicitate

Cele două echipe din Madrid, Real şi Atletico, se vor duela în finala din acest an a celei mai importante competiţii intercluburi din lume. Meciul va avea loc pe stadionul San Siro din Milano.

Real Madrid şi Atletico Madrid se vor întâlni pentru a doua oară în ultima fază a Ligii Campionilor. Prima finală disputată de cele două echipe a avut loc pe 24 mai 2014 în Portugalia, pe Estádio da Luz din Lisabona. Real Madrid a câştigat atunci după prelungiri, cu scorul de 4 - 1. Real Madrid este favorită în finala de sâmbătă.

O eventuală victorie a galacticilor va consemna două recorduri, unul pozitiv şi unul negativ. Trupa lui Zinedine Zidane va deveni câştigătoarea celui de-al unsprezecelea trofeu al Ligii Campionilor, un record absolut în istoria celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

De cealaltă parte, un eşec al echipei lui Diego Simeone face ca Atletico Madrid să devină prima echipă din istorie care pierde trei finale ale Ligii Campionilor din trei jucate.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus