Skip to main content

FOTO. Au rămas doar şase în Ferma vedetelor. Încă un „pirat” eliminat

 
FOTO. Au rămas doar şase în Ferma vedetelor. Încă un „pirat” eliminat

Ieri seară, la Ferma vedetelor duelul s-a dat între Vasile Calofir şi Denis Ştefan. Denis a fost cel care nu a mai rezistat la cea de-a doua probă şi a părăsit competiţia pentru titlul de Fermierul anului.

Publicitate

Augustin Viziru şi Ionuţ Iftimoaie, doi oameni cu multă experienţă acumulată în primul sezon Ferma vedetelor, au intrat în ferma cipriotă, însă fără ca nimeni să ştie exact scopul şi durata vizitei.

Situaţia duelului a creat mari controverse în fermă, iar singura opţiune de adversar pentru Vasile era Denis. Elena l-a sacrificat pe Denis, crezând că îi oferă un avantaj deoarece îşi alege probele şi a încercat să îşi justifice alegerea în faţa lui.

Vasile şi Denis au stat de vorbă ca de la bărbat la bărbat şi au dezbătut mişcările făcute de când au intrat în fermă, dar şi ce ar putea face de acum încolo: “Noi putem face următorul lucru: dacă unul iese, celălalt rămâne fermier!”, a spus Denis. Nea Raţă le-a pregătit un concurs de rezistenţă, inspirat dintr-o probă de duel, pentru a câştiga un moment de relaxare.

Cea care a reuşit să reziste cel mai mult din tabara fetelor a fost Lili, însă a renunţat la premiu în favoarea Mariei, care îşi dorea foarte mult să iasă din fermă şi să vadă marea. Din tabara băieţilor a ieşit învigător Vasile, Paul pierzând voit pentru a-i oferi lui Vasile un moment de linişte înaintea duelului.

La prima probă a duelului, cheia potrivită, cei doi au trebuit să caute chei într-un acvariu plin cu alge. Doar trei chei dintre cele puse în acvariu se potriveau la cele trei lacăte pe care au trebuit să le deschidă, astfel încât să treacă de bariere până la capătul traseului.

Proba de noroc şi rapiditate, ce a crescut emoţiile în arenă, s-a dovedit a fi câştigătoare pentru Vasile, cel care a reuşit să deschidă toate barierele şi să spargă amfora cu ciocanul. La cea de-a doua probă, ţine-te bine, dueliştii au trebuit să stea cât mai mult timp agăţaţi de două bârne suspendate.

Vasile a dat dovadă de o concentrare exemplară şi de o forţă mare atât fizică, cât şi psihică, reuşind să îl învingă pe Denis, care a căzut de pe bârnă. „Am tras nişte concluzii, am văzut nşte oameni, cred că este OK. De aceea am fost şi foarte relaxat în probe şi chiar m-am distrat!”, a mărturist Denis după duel. Întorşi din arenă, Paul, Vasile, Maria, Sorana, Lili şi Elena au găsit în bucătărie doi musafiri surpriză pe care nu se aşteptau să îi vadă niciodată în ferma lor. Rând pe rând toţi au exclamat un singur lucru: „Bă, eşti nebun?!”.

Augustin Viziru şi Ionuţ Iftimoaie i-au bagat total în ceaţă pe cei şase concurenţi rămaşi în fermă. Veniţi cu experienţa acumulată în primul sezon, ei au făcut glume, au povestit ce au trăit sezonul trecut şi le-au dat sfaturi concurenţilor. Paul a simţit presiunea unui nou test şi a avut o revelaţie: „Cea mai mare lecţie pe care am învăţat-o aici ştii care e, Vasile? Răbdare. Calm şi rădare!”.

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor, 11 mai

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus