Skip to main content

FOTO. Cine sunt ispitele feminine în Temptation Island - Insula ispitelor

 
FOTO. Cine sunt ispitele feminine în Temptation Island - Insula ispitelor
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island

Cinci ispite feminine au intrat în show-ul Temptation Island - Insula Iubirii. Ele vor face tot ce le stă în putință pentru a cuceri bărbații despărțiți – cel puțin pentru moment – de femeile alături de care au venit în concurs. Show-ul care s-a filmat în Thailanda va începe din 11 mai, Antena 1, cu Radu Vâlcan prezentator.

Publicitate

Cinci cupluri, cinci ispite feminine și cinci masculine. 

Iată care sunt fetele: 

Deea – Andreea Ienciu (08.05.1990) Fostă concurentă la show-ul Insula Ispitelor devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să își supună relația testului încrederii, acum ea este în ipostaza de ispită. „Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă și frumoasă experiență din viața mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine și limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Așa că am vrut și eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relația potrivită sau nu”, a recunoscut Deea.

Cătălina Manole (04.01.1991)  este actriță și model și se consideră o persoană deschisă, spontană și sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc și să am parte de experiențe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele și dansul”.

Francesca Feraru (25.01.1992) face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, așa cum spune ea, „chiar trebuie să desparți niște cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viața de zi cu zi nu poți face asta fără să fii blamat”. 

Ramona Osz (19.09.1987)  este make-up artist și are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia și sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor și modul în care aceștia gândesc. Sunt un bun ascultător și-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri”.

Maria Ilioiu (03.03.1990)  recunoaște sincer că are o singură așteptare de la această emisiune: „să găsesc un bărbat”. 

GALERIE FOTO. Ispite feminine în Insula ispitelor 2016

  • Catalina Manole
  • Francesca Feraru
  • Marina Ilioiu
  • Ramona Osz
  • Deea

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu