Skip to main content

FOTO. Cine sunt ispitele feminine în Temptation Island - Insula ispitelor

 
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island
Radu Vâlcan, prezentatorul Temptation Island

Cinci ispite feminine au intrat în show-ul Temptation Island - Insula Iubirii. Ele vor face tot ce le stă în putinţă pentru a cuceri bărbaţii despărţiţi – cel puţin pentru moment – de femeile alături de care au venit în concurs. Show-ul care s-a filmat în Thailanda va începe din 11 mai, Antena 1, cu Radu Vâlcan prezentator.

Publicitate

Cinci cupluri, cinci ispite feminine şi cinci masculine.

Iată care sunt fetele:

Deea – Andreea Ienciu (08.05.1990) Fostă concurentă la show-ul Insula Ispitelor devine ispită. Dacă anul trecut ea a fost cea care a acceptat să îşi supună relaţia testului încrederii, acum ea este în ipostaza de ispită. „Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă şi frumoasă experienţă din viaţa mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine şi limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc. Aşa că am vrut şi eu, la rândul meu, să ajut pe altcineva să sesizeze dacă se află în relaţia potrivită sau nu”, a recunoscut Deea.

Cătălina Manole (04.01.1991) este actriţă şi model şi se consideră o persoană deschisă, spontană şi sociabilă. „Îmi place mult să călătoresc şi să am parte de experienţe noi. Iubesc fitnesul, muzica, filmele şi dansul”.

Francesca Feraru (25.01.1992) face PR pentru un cazinou, iar ideea de a fi ispită în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” a atras-o tocmai pentru că, aşa cum spune ea, „chiar trebuie să desparţi nişte cupluri pe bune. Să fii ispită e interesant, dar în viaţa de zi cu zi nu poţi face asta fără să fii blamat”.

Ramona Osz (19.09.1987) este make-up artist şi are un site de lenjerie intimă. „Am studiat psihologia şi sunt fascinată să descopăr oameni, caracterele lor şi modul în care aceştia gândesc. Sunt un bun ascultător şi-mi place să le redau oamenilor încrederea în sine atunci când au temeri”.

Maria Ilioiu (03.03.1990) recunoaşte sincer că are o singură aşteptare de la această emisiune: „să găsesc un bărbat”.

GALERIE FOTO. Ispite feminine în Insula ispitelor 2016

  • Catalina Manole
  • Francesca Feraru
  • Marina Ilioiu
  • Ramona Osz
  • Deea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rent a car Bucuresti Rent a car Bucuresti
    Nu prea au cum sa reziste concurentii la asemenea ispite.
  • Soi Cowboy Soi Cowboy
    Unele par travestiti ...

    Low cost show cu low cost angajati .

Trimite un comentariu

sus