Skip to main content

FOTO. Ferma vedetelor: Octavian Strunilă a părăsit concursul în ediţia de Paşte

 
FOTO. Ferma vedetelor: Octavian Strunilă a părăsit concursul în ediţia de Paşte
Octavian Strunilă a ales să meargă la duel cu Vasile Calofir în ediţia Ferma vedetelor, difuzată în ziua de Paşti. După două probe solicitante atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, Strunilă a părăsit Ferma vedetelor.
Publicitate

Înainte de marele duel, vedetele au avut un oaspete din Cipru, care i-a învăţat cum să vopsească ouă şi să creeze decoraţiuni în stil tradiţional cipriot.

La prima probă, maimuţa cu lămâi, cei doi au trebuit să adune lămâile suspendate pe o bârnă, căţărându-se pe o frânghie. Pentru a face asta, ei trecut printr-un traseu suspendat, mutându-şi singuri scândura. Primul care a reuşit să adune cinci lămâi în coşul său a fost Vasile, câştigând prima probă. Cea de-a doua probă, cu paharele pe cap, a fost inspirată dintr-un joc tradiţional cipriot. Cei doi au avut de ţinut cât mai multe pahare pe cap şi să meargă în jurul unui butoi. Octavian a fost cel care a scăpat de trei ori paharele, pierzând astfel proba şi duelul.

„E bine că plec pe de-o parte! Cred că aici rămân oameni care se descurcă destul de bine cu lucrurile ce ţin de fermă şi să câştige cel mai bun!”, a declarat Strunilă. „Când îmi punea câte un pahar, parcă îmi punea plumb fierbinte în creştetul capului!”, a mărturisit Vasile.

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor, Strunilă a părăsit emisiunea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Strunilă și Calofir...ce mari vedete mai sunt și astea ?
    Pe bune, de-asta nu prea se uită lumea la emisiunea asta...vedetele cam lipsesc.

Trimite un comentariu

sus