Skip to main content

FOTO. Ferma vedetelor: Octavian Strunilă a părăsit concursul în ediția de Paște

 
FOTO. Ferma vedetelor: Octavian Strunilă a părăsit concursul în ediția de Paște
Octavian Strunilă a ales să meargă la duel cu Vasile Calofir în ediția Ferma vedetelor, difuzată în ziua de Paști. După două probe solicitante atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, Strunilă a părăsit Ferma vedetelor.

Înainte de marele duel, vedetele au avut un oaspete din Cipru, care i-a învățat cum să vopsească ouă și să creeze decorațiuni în stil tradițional cipriot. 

Publicitate

La prima probă, maimuța cu lămâi, cei doi au trebuit să adune lămâile suspendate pe o bârnă, cățărându-se pe o frânghie. Pentru a face asta, ei trecut printr-un traseu suspendat, mutându-și singuri scândura. Primul care a reușit să adune cinci lămâi în coșul său a fost Vasile, câștigând prima probă. Cea de-a doua probă, cu paharele pe cap, a fost inspirată dintr-un joc tradițional cipriot. Cei doi au avut de ținut cât mai multe pahare pe cap și să meargă în jurul unui butoi. Octavian a fost cel care a scăpat de trei ori paharele, pierzând astfel proba și duelul.

„E bine că plec pe de-o parte! Cred că aici rămân oameni care se descurcă destul de bine cu lucrurile ce țin de fermă și să câștige cel mai bun!”, a declarat Strunilă. „Când îmi punea câte un pahar, parcă îmi punea plumb fierbinte în creștetul capului!”, a mărturisit Vasile.

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor, Strunilă a părăsit emisiunea

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Strunilă și Calofir...ce mari vedete mai sunt și astea ?
    Pe bune, de-asta nu prea se uită lumea la emisiunea asta...vedetele cam lipsesc.

Trimite un comentariu