Skip to main content

FOTO. Ferma vedetelor: Vasile Calofir, trimis la duel

 
FOTO. Ferma vedetelor: Vasile Calofir, trimis la duel

Elena Lasconi, cea care este fermierul săptămânii, a ales să îl trimită la duel pe Vasile Calofir.

Publicitate

Întorşi în fermă, Sorana şi Paul au descoperit că restul fermierilor erau supăraţi pe evadarea lor. Maria a fost cea mai supărată, deoarece ea nu a avut parte de un moment de libertate, iar Nea Raţă a încercat să o îmbuneze. Maria îşi dorea „un tort mare, mare de ciocolată!”. Când Sorana şi Paul au intrat pe uşă cu tortul, Maria a fost emoţionată până la lacrimi. Ea, Elena şi Paul au suflat în lumânare şi şi-au pus câte o dorinţă pentru zilele lor de naştere, care ar fi trebuit sărbătorite în fermă, însă neavând noţiunea timpului, nu ştiu daca au trecut sau urmează. „Chiar a fost cea mai frumoasă surpriză de când am intrat eu în fermă, cea mai îmbelşugată masă şi cea mai altfel!”, a declarat Elena.

Raluca Bădulescu a dat testul suprem de fermieră: a muls capra fiind asistată de toţi concurenţii: „Zici că o să nasc tripleţi, aşa de tare mă concentrez!”, a mărturisit ea. Raluca a reuşit să mulgă 210 mililitri de lapte, iar pentru acest lucru fermierii au putut păstra toate alimentele rămase în paporniţa cu care a venit. Înainte să părăsească ferma, Raluca le-a făcut cadou câteva fursecuri şi două jocuri. Momentul plecării a emoţionat-o până la lacrimi şi a mărturisit: „Ca invitat aş mai fi stat cu ei vreo săptămână, două!”.

Elena a trebuit să aleagă un prim duelist dintre cei şase servitori şi a ales să îl trimită pe Vasile la duel. „Îmi pare sincer rău că alegerea pe care o fac crează un foarte mare disconfort în ceea ce îl priveşte pe Denis, pentru că la Denis ţin foarte mult. Ştiu că îl va alege pe Denis, dar cred că până în finală trebuie să ajungă oamenii care merită. Vasile este desemnat. Alegerea pe care am facut-o acum mă va costa alegerea mea la duel săptămâna viitoare, 100%!”, a declarat Elena. „Mă aşteptam de mult să mă propună la duel!”, a mărturist Vasile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus