Skip to main content

FOTO. Sorana, primul duelist la Ferma vedetelor. Cu cine va concura

 
FOTO. Sorana, primul duelist la Ferma vedetelor. Cu cine va concura

Vasile Calofir, fermierul săptămânii, a propus-o pe Sorana ca prim duelist. Ea a ales să o provoace la duel pe Elena Lasconi, singura care nu a mai trecut, până acum, printr-o astfel de experienţă.

Publicitate

Din rezumatul Ferma vedetelor din 17 mai:

Lili a luat-o de o parte pe Sorana şi au avut o discuţie despre posibilitatea de a merge împreună la duel, iar motivul Soranei pentru a o lua pe Lili a venit din resemnarea că va pierde: „Măcar sunt cu prietena mea!”. Lili a reuşit să o motiveze că merite să lupte cu toate forţele pentru tot ce a clădit în fermă. Încurajată de vorbele ei, Sorana a luat-o la o discuţie pe Elena: „Vreau să am discuţia asta cu tine ca să nu zic la masă: te aleg pe tine!”, „Mie mi se pare nedrept că eşti accidentată şi trebuie să luptăm cu tine aşa!”, i-a răspuns Elena. Votul de eliminare pe care îl vor acorda fermierii eliminaţi, adus în prim-plan de Ionuţ şi Augustin, le-a dat mult de gândit celor cinci rămaşi în fermă: „Pentru mine este un şoc că ei au ajuns până aici şi nu au avut un plan bine pus la punct. Ori nu realizează regulile jocului, ori nu pot să îmi dau seama!”, a declarat Augustin.

Seara petrecută în jurul focului a relaxat puţin atmosfera din fermă, însă gândurile lor tot la duel, strategii şi alte jocuri de culise au rămas: „Dacă plec, mă voi întoarce cu un vot împotriva lui Vasile!”, a spus Sorana. „La bucătărie, fermieri!”, le-a spus Iulia când a intrat în fermă pentru a alege ce de-al doilea duelist. Iulia le-a explicat pe larg ce înseamnă acest vot despre care au tot auzit de la cei doi invitaţi: „În ultima săptămână, ca să ştiţi şi voi, fermierii care au fost eliminaţi se vor întoarce şi vor da două voturi: un vot prin care vor elimina un concurent, unul dintre cei patru rămaşi, şi cel de-al doilea vot, prin care unul dintre cei trei va merge direct în finală!”. Sorana, accidentată la un picior, a decis să meargă la duel cu Elena, iar replica ei la auzul verdictului a fost simplă şi războinică: „Stai liniştită că ţi-l aranjez şi pe celălalt!”.

În această seară, de la 20:30, un duel controversat va avea loc în arenă. Un duel între fete, plin de tensiune, emoţie şi duritate. O adevărată demonstraţie de forţă şi determinare pentru continuarea luptei către marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de Fermierul anului, ce le va solicita la maxim pe cele două dueliste şi îi va ţine cu sufletul la gură pe fermierii din tribună.

GALERIE FOTO. Ferma vedetelor 17 mai

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    va plateste protv sa scrieti despre astia? Cui ii pasa?

Trimite un comentariu

sus