Skip to main content

Guvernul, corecturi după o burtieră senzaţionalistă la România TV

 
Guvernul, corecturi după o burtieră senzaţionalistă la România TV

„Cioloş, convocat de urgenţă de Iohannis din cauza salariilor”, a anunţat astăzi pe burtieră postul România TV, la ştirile de la ora 12.00. Guvernul a venit ulterior cu lămuriri. Cioloş n-a fost chemat „de urgenţă”.

Publicitate

„Adevărul este că încă de luni, 30 mai, Guvernul a transmis către presa acreditată la Palatul Victoria (deci şi corespondentului România TV) programul public al prim-ministrului Dacian Cioloş în care se regăsea şi întâlnirea săptămânală cu preşedintele României, domnul Klaus Iohannis”, se arată în lămuririle postate pe pagina de Facebook a instituţiei.

„Întâlnirea nu este una de urgenţă aşa cum fals afirmă România TV”, mai arată mesajul reprezentanţilor Guvernului.

Nu este prima dată când reprezentanţi ai Guvernului iau poziţii publice faţă de mesaje eronate transmise de presă, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

În urmă cu două săptămâni, reprezentanţii Guvernului au venit cu precizări la o altă ştire de la România TV: „Pensionar disperat: şi-a dat foc după ce l-a ignorat Guvernul.”

„Informaţia că Guvernul l-a ignorat pe protestatar este falsă. Acesta a avut două discuţii recent cu Violeta Alexandru, ministrul Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic - România”, au venit ulterior precizările.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus